Hondenspeelgoed Speelkip met Squeaker

  • Hondenspeelgoed Speelkip met Squeaker

Speelgoed voor honden in de vorm van een kip, piept luid bij het indrukken en bijten, gegarandeerd plezier, met name voor jonge en avontuurlijke honden, extreem resistent, gemaakt van latex.
  Voor meer informatie klik hier.

Hondenspeelgoed Speelkip met Squeaker 3 9
9 reviews
194 punten

Productbeschrijving

Deze speelgoed kip laat hondenharten sneller kloppen. Het is een goede vervanging voor honden die graag jagen: de kip uit latex piept, wanneer men erop drukt. Het is leuk voor de hond, maar amuseert ook de omgeving!

Latex-speelgoed is vooral voor jonge honden geschikt, omdat ze nog erg scherpe tanden hebben en ertoe neigen, niet alleen op een speelgoed te bijten, maar het compleet door te bijten en daarbij delen in te slikken. Omdat latex verteerbaar is, is het inslikken van kleine stukjes latex-speelgoed geen probleem voor het dier.

Let op: Zoals bij ieder ander product dient u uw dier in de gaten te houden wanneer hij met dit speelgoed speelt. Controleer het product regelmatig op beschadigingen, en vervang het speeltje, wanneer het defect is of onderdelen missen, omdat verwonding van uw dier anders niet kan worden uitgesloten.

Reviews

Productreviews