Vlooien, teken & ontworming

Advantix tegen teken, vlooien en luizen

Advantix

Advantix® is een snelwerkend middel dat vlooien, teken en luizen doodt en teken, zandvliegen, muggen en stalvliegen gedurende maximaal vier weken afweert. Advantix doodt vlooien en teken bij contact. Dat betekent dus dat je hond niet hoeft te worden gebeten voordat de werkzame bestanddelen hun werk doen.

Bekijk de producten van Advantix

Advantage

Advantage

De Advantage® antivlooienbehandeling voor honden en katten bestaat uit een effectieve en gemakkelijk aan te brengen spot-on waarmee vlooien bij contact worden gedood. Advantage werkt snel en biedt 4 weken bescherming bij honden en 3 tot 4 weken bescherming bij katten.

Bekijk de producten van Advantage

Bolfo Gold

Bolfo

Bolfo Gold® heeft een snelle werking tegen vlooien en vlooienlarven. Veel vlooien worden al gedood voordat ze bijten en bloed zuigen. De toediening is gemakkelijk: u druppelt de inhoud van de pipet tussen de haren van uw hond of kat op de intacte huid.

Bekijk de producten van Bolfo Gold

Mansonil

Mansonil

Mansonil® wormtabletten werken goed tegen darmwormen bij honden en katten na een éénmalige behandeling. De ontwormingstabletten zijn gemakkelijk toe te dienen en vormen een effectieve behandeling. Als je een volwassen huisdier elke 3 maanden behandelt, reken je af met wormen en blijft je huisdier gezond.

Mansonil

Seresto

Seresto

Seresto® biedt tot wel 8 maanden lang bescherming tegen vlooien en teken. De Seresto halsband heeft een unieke werking: hij doodt vlooien en teken namelijk bij contact, waardoor je huisdier niet eerst hoeft te worden gebeten.

Bekijk de producten van Seresto