zooplus is jarig!

Wij vieren onze verjaardag!

Leuke verjaardagsaanbiedingen voor jouw huisdier

Verjaardagsaanbiedingen!

Hiep hiep hoera: zooplus wordt 24 jaar!

En een feestbeest feest niet alleen. Daarom nodigen we jou en je huisdier uit om mee te feesten!

Ontdek nu alles wat een viervoeter nodig heeft voor een feestje: lekkere partysnacks, feestmalen, speelgoed en accessoires. En dat allemaal met mooie kortingen!

Bestel nu en ontvang tot € 8,- korting op je volgende bestelling!
  • Kattenvoer
  • Hondenvoer
  • Kattenaccessoires
  • Hondenaccessoires
Pet profileLaat ons kennismaken met jouw huisdier!Huisdier profiel

Registreer jouw huisdier onder "Mijn huisdierprofiel" en ontvang gepersonaliseerde aanbevelingen, verjaardagswensen en exclusieve promoties voor jouw huisdier.

Nu aanmelden
Vrienden uitnodigenVrienden uitnodigenOntvang je voordeel

Stuur jouw vrienden een persoonlijke verwijzgingslink. Iedere vriend die voor het eerst een bestelling bij zooplus plaatst, krijgt direct 10% korting op zijn/haar bestelling!

Meer informatie

Pet approved: Wij testen voor jou

Onze belangrijkste medewerkers testen geselecteerde producten. Lees hier de testrapporten van onze zooplus huisdieren Lotti, Chewy, Lucy en Yoshi!

Extra korting op snacks en accessoires!
Lucy testLucyConcept for Life

Ik krijg alleen geselecteerde lekkernijen in mijn voerbak, want als professional kan niemand mij voor de gek houden. Concept for Life Sterilized Cats is perfect voor gesteriliseerde katten zoals ik, omdat het mijn urinewegen ondersteunt en me helpt een slank figuur te behouden. 5 van de 5 sterren!

Nu proberen ►
Yoshi testYoshiNatural Paradise

Ook al ben ik vernoemd naar een dinosaurus, ik ben nog steeds erg gracieus. Ik bekijk alles heel goed vanaf het bovenste platform van de krabpaal en spring ook graag van bed naar bed. Na mijn powernap in de mand slijp ik mijn nagels aan de pilaar. Dat is echt fijn!

Nu proberen ►
Chewy testChewyRocco Mealtime

Er gaat niets boven de heerlijke smaak van vlees. Als ik alleen al aan Rocco Mealtime denk, loopt het water me in de mond. Ook bevat het voer verse groenten. Dit is vooral belangrijk voor mijn vrouw. Ik zou zeggen: een echte win-winsituatie voor ons allebei.

Nu proberen ►
Lotti testLottiTIAKI autozitje

Ik ben een echte wereldreiziger. Om het mij tijdens het reizen bijzonder comfortabel te maken, heeft mijn baasje mij het TIAKI-autostoeltje gegeven. Onderweg dient het als praktische draagtas. Hier kan ik ontspannen en een dutje doen. Goedgekeurd voor huisdieren en dutjes!

Nu proberen ►