Coronavirus FAQ

De verspreiding van het coronavirus (COVID-19) baart ook ons bij zooplus zorgen en heeft een impact op eenieders leven. Het hele zooplus-team en al hun partners doen dag en nacht hun uiterste best om er in deze uitzonderlijke situatie er voor te zorgen dat we de gebruikelijke hoge kwaliteit en dienstverlening nakomen.

Uiteraard staat in de huidige situatie naast het welzijn van onze klanten en hun huisdieren ook de gezondheid van onze medewerkers voorop. We hebben uitgebreide beschermende maatregelen genomen in onze kantoren en logistieke centra om de verspreiding van het coronavirus te vertragen. Tegelijkertijd werken we er hard aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling betrouwbaar en veilig aankomt.

Leveringen

Cat Warehouse
Omdat wij net zoveel van huisdieren houden als jij

Meer informatie over COVID-19

Algemene informatie en updates over het onderwerp coronavirus (COVID-19) zijn te vinden op de website van het Robert Koch Institute en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), evenals de Global Veterinary Community.

We willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om je te bedanken voor je begrip en kijken ernaar uit om jou en je huisdieren onze zooplus producten te blijven aanbieden.

Samen door het dagelijks leven met je trouwe viervoeter

Hond + baas

Niet alleen ons leven is veranderd door de huidige situatie, maar ook dat van onze trouwe viervoeters. Veel mensen die normaal de hele dag onderweg zijn, zijn nu elke dag thuis, werken en brengen hun vrije tijd daar door. Dit betekent dat het leven met onze huisdieren momenteel ook anders is. Hoe lukt het je om in deze tijden productief te werken, tegelijkertijd je huisdier voldoende aandacht te geven en samen een leuke dag te hebben? Inspiratie voor elke dag vol spel, plezier en afwisseling vind je hier samen met je trouwe viervoeters in onze zooplus routine!

Dagelijkse routine met je hond

Goedemorgen

Fit & vitaal

Begin de dag goed en begin met wat yoga-oefeningen om wakker te worden en jezelf dan te belonen met een heerlijke ontbijt! Check hier ook gezonde voeding voor honden!

Lunchpauze

Ga naar buiten!

Thuiswerken betekent ook meer flexibiliteit. Sporten en spelletjes tijdens de wandeling maken de lunchpauze net wat leuker! Als je een eigen tuin hebt, kun je hier ook stoom afblazen.

Tussendoor

5 minuten training

Oefen eenvoudige trucs zoals 'poten geven' met je hond. Is je trouwe viervoeter niet enthousiast over trucs? Gebruik het huis voor een kort snuifspel of werk aan basisgehoorzaamheid. Wissel de oefeningen regelmatig af. Samen plezier tijdens het spelen!

Ontspannen avond

Tijd voor creativiteit

De avond nodigt weer uit voor een wat leuks samen met je viervoeter. Je kunt je huisdier vooral blij maken met zelfgemaakte hondenkoekjes. Verveling is er dus niet en je trouwe viervoeter is blij met een lekker tussendoortje. Daarna kruip je lekker samen op de bank!

Onze favoriete producten voor de dagelijkse routine met uw hond

Dagelijkse routine met je kat

Begin de dag goed

Begin je dag goed

Spelletjes met jouw kat in de ochtend brengt de bloedsomloop op gang. Heeft je kat er geen zin in? Pak dan het favoriete speeltje van je harige vriend en neem de tijd om te spelen en lekker samen door het huis te rennen en ravotten! Quality time samen met je kat!

Raam thuis

Geniet van frisse lucht!

Zelfs als je thuis werkt, moet je pauzes nemen voor lichaam en geest. Vaak is het lekker om de ramen te openen en warme zonnestralen binnen te laten en te genieten! Haal een een paar keer diep adem en geniet even van het moment samen met jouw huisdier!

Speeltjes

Training

Als je geconcentreerd wilt werken, heb je gemoedsrust nodig. Maar wat als jouw kat liever wil spelen? In dit geval is er een selectie van verschillende activiteitsspellen waarmee jouw kat de tijd kan doorbrengen met of zonder jouw hulp. Optimaal speelplezier voor je kat!

Fotoshoot

Harige fotomodellen

Na een lange dag achter de pc nodigt de avond je uit om van gedachten te veranderen. Een kleine fotoshoot met je kat is hier perfect voor! Met eenvoudige tips en trucs kun je de beste foto's van je favoriete huisdier krijgen. De ideale avond bezigheid!

Onze favoriete producten voor de dagelijkse routine met je kat