Aardbevingshulp voor Turkije en Syrië

We verdubbelen donaties van zooPoints voor hulp in Turkije en Syrië

Aardbevingdonatie

De verwoestende gevolgen van de zware aardbevingen in Noord-Syrië en Turkije hebben ons diep geraakt. We kunnen ons nauwelijks de ernstige situatie voorstellen van duizenden mensen en huisdieren, die hun huizen en familieleden zijn kwijtgeraakt. In de getroffen gebieden bieden veel toegewijde organisaties noodhulp en krijgen ze een overzicht van de behoeften van de overlevenden om hen te helpen herstellen. Wij willen deze organisaties graag samen met jullie, onze lieve klanten, steunen en bijdragen aan de broodnodige hulp.

Hoe je kan helpen:

Je kunt jouw zooPoints in maart doneren en jouw donatie wordt besteed aan een liefdadigheidsorganisatie die mensen en huisdieren in nood helpt in de getroffen aardbevingsgebieden.

Hoe zooplus helpt:

zooplus verdubbelt alle gedoneerde zoopoints in de periode van 01.03. – 31.03.2023. De gehele donatie gaat naar de noodhulp na de aardbeving.

Aardbevingdonatie
50 zooPoints
100 zooPoints

Humane Society International

Humane Society International

HSI helpt dieren die gewond en getroffen zijn door de aardbeving

Het rampenbestrijdingsteam van Humane Society International (HSI) biedt hulp ter plaatse om dieren te helpen, dit omvat onder meer hulp bij eerste hulp bij gewonde dieren, het opzetten van veterinaire ziekenhuizen in het veld en het verstrekken van het broodnodige voedsel, water en veterinaire benodigdheden . Bovendien hebben groepen met de steun van HSI dierenartsen kunnen sturen en voertuigen kunnen huren om veterinaire en hulpgoederen aan te voeren, waarmee dieren en hun mensen die door de aardbeving zijn getroffen, rechtstreeks worden geholpen.

UNHCR

UNHCR

Noodhulp in door de aardbevingen verwoeste gebieden

UNHCR (UN Refugee Agency*) reageert in samenwerking met andere VN-agentschappen met dringend gevraagde steun aan zowel vluchtelingen als gastgemeenschappen in de gebieden die zwaar zijn getroffen door de verwoestende aardbevingen in Turkije en Syrië. De noodhulp bestaat uit dekens, voedselpakketten, keukensets, matrassen en tenten. Luchtbruggen en konvooien brengen de benodigde voorraden binnen. Om Noordwest-Syrië te bereiken, vervoert UNHCR ook de broodnodige hulp via grensoverschrijdende konvooien vanuit Turkije, waar de families moeite hebben om zichzelf te beschermen na de ramp, omdat ze buiten moeten slapen bij zeer koude temperaturen.

* We ondersteunen de UNHCR via de nationale partner in Duitsland, UNO-Flüchtlingshilfe

Onze belofte van kwaliteit

Geteste merkkwaliteit
Door dierenliefhebbers voor dierenliefhebbers
Voor elk dier wat wils

Prijzen in € incl. BTW * Leveringsvoorwaarden.

"Van"-prijs = De laagste prijs van het artikel in de afgelopen 30 dagen.

Betaalmethoden

Bezorgdiensten

  • Dpd
  • DHL
  • PostNL
  • Mondial Relay
  • bpost

Veilig shoppen

Sociale media

  • App Store
  • Google Play