Over Hill's

Voedingsdeskundigen, liefdevolle huisdiereigenaren

Hill's kat

Hill’s voedingsdeskundigen en dierenartsen maken gebruik van innovatie gebaseerd op baanbrekende voedingswetenschap, om voeding te creëren die huisdieren van alle leeftijden en groottes helpt om optimaal van het leven te genieten en gezond te blijven in de fijne jaren die nog komen.

Samenwerking met onze huisdieren

Hills hond

Hill’s voeding wordt ontwikkeld door voedingsdeskundigen, dierenartsen en de huisdieren in ons Pet Nutrition Center. Daar creëert Hill’s voeding die een zichtbaar verschil maakt. Een voeding met hoogwaardige ingrediënten die, dankzij de hulp van onze medewerkers op vier pootjes, ook nog heerlijk smaakt.

Voeding met de kracht om levens te veranderen

Hills kat2

Met klinisch bewezen voedingstechnologieën en innovatieve voedingsoplossingen, creëert Hill’s voeding die echt de kracht heeft om levens te veranderen. Of het nu gaat om pups en kittens te helpen sterk en gezond op te groeien, in speciale gezondheidsbehoeften te voorzien, of om de vitaliteit bij ouder wordende huisdieren op peil te houden, Hill’s is er trots op voor elk huisdier de perfecte voeding te creëren.

Voeding, opvang, liefde

Hills hond 2

Hill’s waarden zijn niet alleen te zien in de kracht van de juiste voeding om de levens van huisdieren te veranderen, maar ook in de bijdragen aan goede doelen die de levens van huisdieren over de hele wereld helpen verbeteren. Hill’s ‘Food, Shelter, Love™' en 'Caring Hearts' programma's helpen miljoenen dieren over de hele wereld om een liefhebbend thuis te vinden, en bieden steun bij natuurrampen en in het geval van dierenmishandeling.

Hill’s zet zich in voor een betere wereld

Hills hond & kat

Hill’s is er trots op om zijn waarden in echte daden om te zetten, zoals de vermindering van CO2-uitstoot, waterverbruik en afvalproductie. Hill’s zet zich in om zijn gebouwen duurzaam te bouwen en te runnen. We spannen ons in om onze ingrediënten lokaal, hier in Europa in te kopen, om de impact op het milieu te verminderen.

Hills PG