Hill's Prescription Diet-producten voor honden en katten

top

Soms kan een diagnose alles veranderen. Als jouw dierenarts een speciaal dieet voor jouw huisdier aanbeveelt, zal Hill's PRESCRIPTION DIET je helpen om jouw huisdier te ondersteunen.

Spijsverteringsproblemen

I/D

I/D, Gastrointestinal Biome

Helpt bij het oplossen van spijsverteringsproblemen en spijsverteringsstoornissen bij honden of katten. Daardoor kunnen de maag en de darmen kunnen worden gereguleerd en het welzijn en de gezondheid van het dier hersteld.

Voedselintoleranties

Voedselintoleranties

z/d, d/d, Derm Defense

Geformuleerd met slechts één gehydrolyseerd dierlijk eiwit om het risico op een allergische voedingsreactie te beperken.

Huidziekten & dermatosen

Huidziekten & dermatosen

Derm Complete, d/d

Ondersteunt de ontwikkeling en versterking van de huidbarrière die als een belangrijk afweersysteem fungeert. Allergische reacties op allergenen in de omgeving kunnen zo worden verminderd.

Urinewegproblemen

Urinewegproblemen

c/d, u/d, s/d

Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen bij honden en katten met urinewegproblemen. Voor katten is er ook een speciale formule beschikbaar voor de gelijktijdige behandeling van urinewegproblemen en stress.

Gewichtsverlies & gewichtsmanagement

Gewichtsverlies

Metabolic, r/d, w/d

Ter ondersteuning van gewichtsverlies en gewichtsbehoud bij honden met overgewicht. Er is ook een speciale formule beschikbaar voor de gelijktijdige behandeling van gewichts- en gewrichtsproblemen bij honden.

Gewrichtsproblemen

Gewrichtsaandoeningen

j/d

Klinisch bewezen dat het jouw huisdier helpt beter te lopen, rennen en spelen en het traplopen makkelijker te maken door gewrichtspijn te verlichten en gezond gewrichtskraakbeen te ondersteunen.

Nierziekten

Nierziekten

k/d

Kan de progressie van nieraandoeningen bij honden en katten helpen vertragen. Bovendien is er voor katten een speciale formule beschikbaar ter ondersteuning bij nieraandoeningen en mobiliteitsproblemen.

Diabetes

Diabetes

w/d, m/d

Ondersteunt de behandeling van honden en katten met diabetes en helpt bij het bereiken en behouden van een gezond ideaal gewicht zodat jouw huisdier zich helemaal op zijn gemak voelt.

Gebitsverzorging

Gebitsverzorging

t/d

Vermindert verkleuringen en de vorming van tandplak & tandsteen dankzij een gepatenteerde vezelsamenstelling die afbrokkeling voorkomt en de tandoppervlakken reinigt.

Rust en herstel

Rust en herstel

a/d

Voor het voedzaam herstel van honden en katten na ziekte, ongevallen of chirurgische ingrepen.

Schildkliergezondheid

Schildkliergezondheid

y/d

Ondersteunt de gezondheid van de schildklier van katten klinisch bewezen als compleetvoer. Zo draagt het bij aan de gezondheid en het welzijn.

Leverziekten

Leverziekten

l/d

Klinisch bewezen ter ondersteuning van de gezondheid en het welzijn bij honden met een verminderde of verstoorde leverfunctie.

Veroudering

Veroudering
b/d

Kan oudere honden helpen beter te slapen, het aantal gevallen van onreinheid in huis te verminderen en de sociale interactie te verbeteren

Ontdek ook Hill's Science Plan & Snacks

Hill's Science Plan
Snacks

Een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen

Wetenschappelijke voedingWetenschappelijke voeding

Hill's dierenvoeding is ontwikkeld door dierenartsen, afgestudeerde voedingsdeskundigen en voedingsingenieurs.

Goedgekeurd door dierenpartnersGoedgekeurd door de doelgroep

Het Pet Nutrition Center helpt Hill's om voedsel te ontwikkelen dat een stap vooruit is: voor het beste leven voor jouw huisdier.

Hill's voeding, dierenasielen & liefdeHill's voeding, dierenasielen & liefde

Hill's ondersteunt dierenasielen met voedsel dat levens verandert om dieren te helpen een permanent thuis te vinden.