Hill's Prescription Diet producten voor honden en katten

top

Soms kan een diagnose alles veranderen. Als jouw dierenarts een speciaal dieet voor jouw huisdier aanbeveelt, zal Hill's PRESCRIPTION DIET je helpen jouw huisdier te ondersteunen.

Spijsverteringsproblemen

I/D

I/D, Gastrointestinal Biome

Helpt bij het oplossen van spijsverteringsproblemen en spijsverteringsstoornissen bij honden of katten. De maag en de darmen kunnen worden gereguleerd en het welzijn en de gezondheid van het dier kunnen worden hersteld.

Voedselintoleranties

Voedselintoleranties

z/d, d/d, Derm Defense

Geformuleerd met slechts één gehydrolyseerd dierlijk eiwit, om het risico op een allergische voedingsreactie tot een minimum te beperken.

Huidziekten & dermatosen

Huidziekten & dermatosen

Derm Complete, d/d

Ondersteunt de ontwikkeling en versterking van de huidbarrière van jouw huisdier, die als een belangrijk afweersysteem fungeert. Allergische reacties op allergenen in de omgeving kunnen zo worden verminderd.

Urinewegproblemen

Urinewegproblemen

c/d, u/d, s/d

Ondersteunt de gezondheid van de urinewegen bij honden en katten met urinewegproblemen. Voor katten is er ook een speciale formule beschikbaar voor de gelijktijdige behandeling van urinewegproblemen en stress.

Gewichtsverlies & gewichtsmanagement

Gewichtsverlies

Metabolic, r/d, w/d

Ter ondersteuning van gewichtsverlies en gewichtsbehoud bij honden met overgewicht. Er is ook een speciale formule beschikbaar voor de gelijktijdige behandeling van gewichts- en gewrichtsproblemen bij honden.

Gewrichtsproblemen

Gewrichtsaandoeningen

j/d

Klinisch bewezen dat het jouw huisdier helpt beter te lopen, rennen en spelen en het traplopen makkelijker te maken door gewrichtspijn te verlichten en gezond gewrichtskraakbeen te ondersteunen.

Nierziekten

Nierziekten

k/d

Kan de progressie van nieraandoeningen bij honden en katten helpen vertragen. Bovendien is er een speciale formule beschikbaar voor katten om te helpen bij nieraandoeningen en mobiliteitsproblemen.

Diabetes

Diabetes

w/d, m/d

Ondersteunt de behandeling van honden en katten met diabetes en helpt bij het bereiken en behouden van een gezond ideaal gewicht, zodat jouw huisdier zich helemaal op zijn gemak voelt.

Gebitsverzorging

Gebitsverzorging

t/d

Vermindert de vorming van tandplak, verkleuringen en tandsteen met een gepatenteerde vezelsamenstelling die afbrokkeling voorkomt en de tandoppervlakken reinigt.

Herstel / intensieve zorg

Herstel / intensieve zorg

i/d

Voor intensieve verzorging van honden en katten na ernstige ziekten, ongevallen of chirurgische ingrepen voor snel herstel en versterking van de gezondheid

Schildkliergezondheid

Schildkliergezondheid

y/d

Klinisch bewezen dat het de gezondheid van de schildklier van katten ondersteunt als het als volledig voer wordt gegeven, en dus bijdraagt ​​aan de gezondheid en het welzijn.

Leverziekten

Leverziekten

l/d

Klinisch bewezen ter ondersteuning van de gezondheid en het welzijn bij honden met een verminderde of verstoorde leverfunctie.

Ontdek ook Hill's Science Plan & Snacks

Een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen

Wetenschappelijke voeding Wetenschappelijke voeding

Hill's dierenvoeding is ontwikkeld door dierenartsen, afgestudeerde voedingsdeskundigen en voedingsingenieurs.

Goedgekeurd door dierenpartners Goedgekeurd door dierenpartners

Het Pet Nutrition Center helpt Hill's om voedsel te ontwikkelen dat een stap vooruit is - voor het beste leven voor uw huisdier.

Hill's voeding, dierenasielen & liefde Hill's voeding, dierenasielen & liefde

Hill's ondersteunt dierenasielen met voedsel dat levens verandert om dieren te helpen een permanent thuis te vinden.