Dierenverzekeringen

Huisdierverzekering
Petsecur

Petplan

OHRA

InShared

HEMA

Aegon

Wat is een huisdierverzekering? Een dierenverzekering is te vergelijken met een zorgverzekering, maar dan alleen voor huisdieren. Als je huisdier naar de dierenarts moet of een medische ingreep moet ondergaan kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Met een katten- of hondenverzekering hoef je vaak niet de volledige kosten voor een consult of ingreep te betalen. Het bedrag wordt gedeeltelijk of volledig vergoed. Benieuwd wat de beste dierenverzekering voor jouw situatie is? Hieronder kun je de verschillende aanbieders van huisdierenverzekeringen in Nederland vergelijken.

PetSecur

Petsecur

Wil jij je hond of kat verzekeren? De PetSecur huisdierverzekering dekt de zorgkosten van je dier zodat jij kunt blijven doen wat je wilt. PetSecur is een Onderlinge Waarborgmaatschappij, daardoor houden we de premies laag en zorgen we voor de meest complete dekking.

Jouw huisdier is als een deel van jezelf, natuurlijk wil je goede zorg en weinig stress. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij je eigen dierenarts mag kiezen en kan je bij ons castratie/sterilisatie gratis meeverzekeren. Ook hebben we de hoogste jaarlijkse uitkering van Nederland, tot wel €6.000.

Stel gemakkelijk jouw eigen dierenverzekering samen. Met of zonder aanvullende modules. Ook het eigen risico kies je zelf. 

Petplan

Petplan

Je huisdier is niet alleen je maatje, hij maakt ook echt onderdeel uit van jouw gezin. Daarom verdient hij de beste zorg die er is. Want ook je huisdier kan plotseling ziek worden of een ongeluk krijgen met een duur bezoek aan de dierenarts tot gevolg. Met de Petplan huisdierenverzekering ben jij gegarandeerd van de beste zorg voor je dier en voorkom je onverwacht hoge kosten. Naast een honden- en kattenverzekering bieden wij ook een konijnenverzekering en papegaaienverzekering aan.

Petplan, opgericht door dierenartsen, is al ruim 45 jaar dé huisdierenexpert en inmiddels hebben al 1,5 miljoen baasjes hun huisdier bij ons verzekerd. Bij ons heb je een dierenverzekering voor elk budget, kun je zelf je dierenarts uitkiezen en is in 5 dagen je declaratie betaald.

OHRA dierenverzekering

Ohra

Je huisdier is onderdeel van je gezin. Je moet er niet aan denken, maar toch. Ook je hond of kat kan een ongeluk krijgen of ziek worden. Met een OHRA huisdierenverzekering heb je de zekerheid dat je je maatje de beste medische zorg kunt geven. Dat scheelt veel zorgen nu en in de toekomst. Bij OHRA zijn alle rassen en kruisingen zijn welkom. Je bepaalt je zelf welke zorg je verzekert en je kiest zelf je dierenarts. Declareren gaat eenvoudig online of via de OHRA App en je krijgt je geld snel terug.

Dat is verzekeren zonder Paarse Krokodillen.

Kies je voor een OHRA hondenverzekering of kattenverzekering, dan kies je voor de grootste huisdierenverzekeraar van Nederland.

Vragen? Je kan OHRA 6 dagen per week Whatsappen of bellen.

InShared huisdierenverzekering

Inshared

We zijn onze Dierenverzekeringen nog beter aan het maken en daarom kun je nu even geen Dierenverzekering afsluiten. Heb je al een Dierenverzekering? Dan ben je natuurlijk gewoon verzekerd.

Jouw hond of kat is in goede handen met een InShared huisdierenverzekering. Met onze goedkope Dierenverzekering, ben je verzekerd voor ongelukken met jouw trouwe viervoeter. Aanvullend is er Huisdier & zorg. En houden we aan het eind van het jaar geld over in onze gezamenlijke pot? Dan geven we dat gewoon weer terug aan je. De verzekering geldt voor ongelukken in Nederland, maar ook als jouw dier mee op vakantie is in Europa, zijn de medische kosten van een ongeluk gedekt.

HEMA dierenverzekering

Hema

Jouw huisdier, daar wil je zo goed mogelijk voor zorgen. Maar ook dieren worden soms ziek. Voor een zieke hond of kat kunnen de medische kosten flink oplopen. Met de HEMA huisdierenverzekering is jouw hond of kat goed en betaalbaar verzekerd bij een bezoek aan de dierenarts. Zo kun je jouw trouwe beestje alle zorg en aandacht geven. Een hele geruststelling. Een voordelige dierenverzekering voor jouw hond of kat is een prettig idee. Helemaal wanneer je zeker weet dat er niet op de dekking wordt beknibbeld. Daarom kun je bij HEMA rekenen op uitgebreide voorwaarden. Binnen de basisdekking van de HEMA hondenverzekering en kattenverzekering zijn standaard vele medische kosten gedekt.

Aegon dierenverzekering

Aegon

Je wilt jouw hond of kat de beste zorg bieden. Juist bij ziekte of een ongeval. Met de Aegon dierenverzekering krijg je onverwachte medische kosten voor je hond of kat vergoed tot € 2.500,- per verzekeringsjaar. Je kiest zelf naar welke dierenarts in Nederland je gaat en stuurt je de rekening gewoon naar ons. Fijn idee, toch?

  • Onze werkwijze

  • Meer informatie over katten- en hondenverzekeringen

Prijzen in € incl. BTW * Leveringsvoorwaarden.

"Van"-prijs = De laagste prijs van het artikel in de afgelopen 30 dagen.

Betaalmethoden

Bezorgdiensten

  • Dpd
  • DHL
  • PostNL
  • Mondial Relay
  • bpost

Veilig shoppen

Sociale media

  • App Store
  • Google Play