Vertrouwen dankzij een hoge veiligheidsstandaard

Bij gegevensoverdracht gebruiken wij het zogenaamde SSL-veiligheidssysteem (Secure Socket Layer) in verbinding met een 128-Bit-versleuteling. Deze techniek biedt de hoogste veiligheid en wordt daarom bijvoorbeeld ook door banken gebruikt voor gegevensbeveiliging tijdens online bankieren. Alle door ons aangeboden betalingswijzen zijn door de bovengenoemde standaard uitgebreid beveiligd. Dat jouw gegevens versleuteld verzonden worden zie je aan het symbool van een sleutel of gesloten slot in de statusbalk van je browser.

Met zooplus niets aan het toeval overlaten:

Kort samengevat ziet onze veiligheidsgarantie er als volgt voor jou uit:

* Onze software, die de Secure Socket Layer (SSL) standaard gebruikt, versleutelt bij een bestelling jouw persoonlijke gegevens, zoals naam, adres, bankgegevens of creditcardnummer. SSL wordt door de meeste browsers ondersteund. Je gegevens bereiken onze server in een voor onbevoegden onleesbare code.

* Tot nu toe is bij geen enkele klant van zooplus schade opgetreden die terug te voeren zou zijn op illegaal gebruik van creditcard of bankgegevens. Zou het komen tot een geval van illegaal misbruik bij een aankoop op onze website, dan zijn - voor schade die groter is dan de 50,00 euro eigen risico - de creditcardmaatschappijen meestal aansprakelijk. Indien je bank jouw verplicht dit eigen risico te betalen neemt zooplus gegarandeerd deze betaling van jou over. Voorwaarde hiervoor is uiteraard dat je misbruik onmiddellijk meldt bij jouw bank of creditcardmaatschappij.