Rocco Mealtime - Rund Hondenvoer

  • Rocco Mealtime - Rund Hondenvoer
  • Rocco Mealtime - Rund Hondenvoer

Rocco Mealtime Droogvoer Rund is een smaakvolle vleesmaaltijd voor honden. Met een krachtige vleessmaak dankzij 70% aan dierlijke bestanddelen, receptuur is graanvrij, voor de echte vleesliefhebber!
  Voor meer informatie klik hier.

Rocco Mealtime - Rund Hondenvoer 5 2
2 reviews
Foto´s van klanten
532 punten

Productbeschrijving

Rocco Mealtime Droogvoer is een smaakvolle vleesmaaltijd voor volwassen honden. Het compleetvoer bestaat voor minstens 70% uit geselecteerde dierlijke bestanddelen en is graanvrij. Vlees en ingewanden van hoge kwaliteit worden bereid op een manier dat de krachtige vleessmaak en de voedingsstoffen behouden blijven. Daar wordt je viervoetige vleesliefhebber enthousiast van!

Rocco - de vleesmaaltijd - nu eindelijk ook als droogvoer! Met veel vers vlees en ingewanden enthousiasmeert Rocco natvoer zijn fans al meer dan 10 jaar. Nu hoeven viervoeters die houden van droogvoer ook niet meer af te zien van Rocco.

De graanvrije receptuur met minstens 70% dierlijke bestanddelen overtuigt dankzij de hoogwaardige samenstelling en de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Vers vlees en groente worden dusdanig gecombineerd dat een volle smaak en goede verteerbaarheid gegarandeerd worden. De totale hoeveelheid dierlijke bestanddelen ligt bij Rocco Mealtime op 70% en zorgt zo voor een ideale voorziening van waardevolle eiwitten.

Het hoogwaardige droogvoer bevat geen graan en is daardoor goed verdraagbaar en ook geschikt voor dieren met graanintoleranties. Als koolhydratenbron bevat het voer licht verteerbare aardappels en smaakvolle groente. Visolie kan een gezonde huid en glanzende vacht ondersteunen. De toevoeging van groenlipmosselextract kan gezonde gewrichten ondersteunen.

Zo overtuigt Rocco Mealtime:
  • Compleetvoer voor volwassen honden
  • 70 % dierlijke bestanddelen voor een evenwichtige eiwit-vetverhouding en een ideale voorziening van dierlijk eiwit
  • Grote hoeveelheid vlees voor een heel lekkere smaak en de beste aanvaardbaarheid
  • Graanvrije receptuur: aardappels als hoofd-koolhydratenbron, licht verteerbaar
  • Visolie: rijk aan omega-3- en -6-vetzuren, belangrijk voor een evenwichtige voeding en vitaliteit, kan een glanzende vacht en het huidmetabolisme ondersteunen
  • Groenlipmosselextract: rijk aan chondroïtine en glucosamine, voor de ondersteuning van gewrichten en het behoud van het gewrichtskraakbeen
  • Holistisch en evenwichtig: voor een optimaal voedingsstofprofiel

Rocco Mealtime zal alle fans van vlees overtuigen. Het hoogwaardige compleetvoer voor volwassen honden van alle rassen is verkrijgbaar in de formaten van 1 kg, 12 kg en 24 kg (2 x 12 kg).

Ingrediënten

Rocco Mealtime is compleetvoer voor volwassen honden.

Samenstelling:

34 % vers rund, 32 % vers gevogelte, aardappelzetmeel, 9,5% aardappel (gedroogd), 2% gevogelte-eiwit (gedroogd), 2% eiwithydrolysaat, bietenpulp (ontsuikerd), 0,4% wortel (gedroogd), visolie, gist (gedroogd), psyliumschillen, pompoen (gedroogd), natriumchloride, groenlipmosselextract.

Energie/kg (ME FEDIAF, 2018): 15,43 MJ / 3.688 kcal

Analytische bestanddelen

ruw eiwit 22.5 %
ruw vet 15.0 %
ruwe vezel 2.0 %
ruwe as 6.5 %

Dosering

De aangegeven voerhoeveelheden zijn richtlijnen en moeten aan de individuele behoeftes worden aangepast om het optimale lichaamsgewicht te behouden. Geef het voer droog aan je hond. Zorg altijd voor vers water.
 
Gewicht van de hond Dagelijkse hoeveelheid
5 kg 85 - 115 g
10 kg 145 - 195 g
20 kg 240 - 330 g
30 kg 325 - 445 g
40 kg 405 - 555 g
50 kg 480 - 655 g
60 kg 550 - 750 g
70 kg 615 - 845 g
80 kg 680 - 930 g

Deze hoeveelheden zijn slechts richtlijnen. De individuele behoefte hangt af van factoren als leeftijd, ras, activiteit en omstandigheden. Drinken is belangrijk. Zorg er daarom altijd voor dat er vers water klaar staat. Geef het voer koel en droog.

 

Reviews

Productreviews