Verzendkosten – informatie en kosten

Wij bezorgen naar Nederland, België en Luxemburg.
Onze standaard verzendingen worden verzonden met PostNL en DHL en bij bestellingen ter waarde van € 35,- en hoger hoeft u geen verzendkosten te betalen. Bij bestellingen van € 35,- of minder brengen wij een bedrag van € 2,99 aan verzendkosten in rekening.

Leveringstijd binnen Nederland

De bezorging wordt in Nederland geleverd in het aangegeven aantal dagen. De leveringstijd kan door de gekozen betalingsmethode, bezorgdienst of door feestdagen afwijken.
Bestelling op 80% van de pakketten worden binnen
de volgende termijn bezorgd
Verwachte eerste bezorgdag
(bij bestelling voor 18:00 uur)
Maandag 1 - 2 dagen De volgende dag
Dinsdag 1 - 2 dagen De volgende dag
Woensdag 1 - 2 dagen De volgende dag
Donderdag 1 - 2 dagen De volgende dag
Vrijdag 1 - 3 dagen De volgende dag
Zaterdag 2 - 3 dagen Volgende week maandag
Zondag 1 - 2 dagen De volgende dag

Verzendkosten

Land Verzendkosten Geen verzendkosten vanaf Bezorgservice
Nederland € 2,99 € 35,00 DHL, PostNL
België € 2,99 € 35,00 DHL, PostNL
Luxemburg € 2,99 € 35,00 GLS, DPD

PostNL
Standaard zendingen worden in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen geleverd. PostNL heeft twee afleverpogingen en levert maandag t/m zaterdag. Wanneer er niemand thuis is probeert de bezorger het pakket afleveren bij uw directe buren. Als de bezorger geen mogelijkheid heeft het pakket af te leveren, is het pakket na de tweede afleverpoging af te halen bij het dichtsbijzijnde postkantoor (Nederland) of PostNL afhaalpunt (Belgie).

DHL
DHL bezorgt uw pakket in de meeste gevallen binnen 2 werkdagen. Bij de eerste bezorgping levert DHL uw pakket af bij u of bij uw buren wanneer u niet thuis bent. Na een mislukte afleverpoging ontvangt u een notificatie met instructies. Hiermee kunt u een nieuwe bezorgtijd doorgeven of u kunt het pakket ophalen in de DHL Parcel Shop.

Uitzonderingen
Levende planten
De planten worden direct vanaf de kweker vestuurd. Deze producten worden met DHL verstuurd. Zie hiervoor ook de opmerkingen bij het betreffende product.


Product niet op voorraad
In sommige gevallen zal het product van uw keuze niet leverbaar zijn vanuit Nederland. Wanneer het in uw voordeel is te kiezen voor een levering vanuit een alternatief magazijn zullen wij dit altijd doen. Houdt u er rekening mee dat de aflevering van uw order hierdoor ongeveer 3-5 werkdagen in beslag neemt.

Bulkgoederen
Enkele goederen kunnen niet met de reguliere pakketpost worden verstuurd. Dit staat meestal aangegeven in de producttekst. De levering van deze producten duurt ongeveer 3 tot 5 werkdagen.

Feestdagen
Wij vragen uw begrip voor vertragingen in verband met feestdagen. Wij streven naar maximaal één werkdag extra levertijd.

Let op: de keuze die u maakt bij het doen van uw bestelling is een voorkeur. Deze voorkeur wordt zoveel mogelijk gerespecteerd door zooplus, maar het is mogelijk dat door omstandigheden (gewicht/grootte pakket, regio, drukte bij pakketdienst) een andere pakketdienst dan uw voorkeur wordt gebruikt.

Bij de aflevering zijn de voorwaarden van de bezorgservice (PostNL, DHL of GLS) van toepassing.