Zooplus gebruikt cookies om jou de best mogelijke service te bieden. Wanneer je verder gaat naar onze website, accepteer je de Cookievoorwaarden.

De zooplus app

Download Download
Gratis verzending vanaf €29,-

Verzendkosten – informatie en kosten

 

Wij bezorgen in Nederland, België en Luxemburg vanaf € 19,00. Gratis verzending vanaf € 29,00!

Onze standaard zendingen worden verzonden met PostNL en DHL. Bij bestellingen ter waarde van € 29,00 en hoger betaalt u geen verzendkosten. Bij bestellingen met een waarde van € 29,00 of minder brengen wij een bedrag van € 2,99 aan verzendkosten in rekening.

 

Leveringstijd binnen Nederland en België

Uw bestelling wordt binnen Nederland en België geleverd in het aangegeven aantal dagen. De levertijd kan afwijken door de gekozen betalingsmethode, beschikbaarheid in ons magazijn, productsoort of door feestdagen.

 

Bestelling op Verwachte levertijd
Maandag 1 - 3 werkdagen
Dinsdag 1 - 3 werkdagen
Woensdag 1 - 3 werkdagen
Donderdag 1 - 3 werkdagen
Vrijdag 1 - 3 werkdagen
Zaterdag 1 - 3 werkdagen
Zondag 1 - 3 werkdagen

 

PostNL
Standaard zendingen worden in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen geleverd. Wanneer u niet in de gelegenheid bent het pakket persoonlijk in ontvangst te nemen zal het pakket bij uw buren worden aangeboden. Als de bezorger niemand kan bereiken ontvangt u een bericht wanneer het pakket nogmaals zal worden aangeboden. Na de tweede afleverpoging is het pakket af te halen bij het dichtstbijzijnde postkantoor (Nederland) of PostNL afhaalpunt (België). PostNL levert van maandag tot en met zaterdag in Nederland en België.
 

DHL
DHL bezorgt uw pakket in de meeste gevallen binnen 3 werkdagen. Bij de eerste bezorgping levert DHL uw pakket af bij u of bij uw buren wanneer u niet thuis bent. Na een mislukte afleverpoging ontvangt u een notificatie met instructies. Hiermee kunt u een nieuwe levering plannen of het pakket laten bezorgen bij een DHL Parcelshop. DHL levert van maandag tot en met zaterdag in Nederland. In België wordt uw pakket van maandag tot en met vrijdag bezorgd door bpost. In de volgende paragraaf vindt u meer informatie over leveringen door bpost.

 

bpost
Wanneer u een bestelling laat bezorgen in België en als bezorgservice hebt gekozen voor DHL, zal de uiteindelijke bezorging door bpost verzorgd worden. DHL komt het pakket ophalen bij ons magazijn en draagt het pakket vervolgens over aan partner bpost. Uw pakket heeft dezelfde levertijd.

Uitzonderingen

Beschikbaarheid van een product
In sommige gevallen zal het product van uw keuze niet leverbaar zijn vanuit ons magazijn in Nederland. Wanneer het in uw voordeel is te kiezen voor een levering vanuit een alternatief magazijn zullen wij dit altijd doen. Houdt u er rekening mee dat de aflevering van uw bestelling hierdoor ongeveer 3-5 werkdagen in beslag neemt.

Productsoort
Niet alle producten worden vanuit ons eigen magazijn verzonden. Producten voor ongediertebestrijding worden rechtstreeks vanuit onze apotheek verstuurd en bezorgd door GLS. De levertijd is normaal gesproken 2-4 werkdagen.

Producten als BARF (Bones And Raw Food) en diepvriesvoer, aquaria, aquariumbenodigdheden en levende planten worden rechtstreeks vanuit de leverancier verstuurd en door een gespecialiseerde transporteur bezorgd.

Heeft een bepaald product een afwijkende levertijd omdat het niet vanuit ons magazijn wordt verzonden? Dan vermelden wij dit in de volledige productbeschrijving. Wij vragen u daarom deze aanvullende informatie goed door te nemen.

Bulkgoederen
Enkele producten kunnen vanwege de omvang of het gewicht niet met de reguliere pakketpost worden verstuurd. De levertijd van deze producten is ongeveer 3 tot 5 werkdagen. Wij vermelden dit in dit geval op de productpagina.

Feestdagen
Wij vragen uw begrip voor vertragingen in verband met feestdagen. Wij streven naar maximaal één werkdag extra levertijd.

Let op: de bezorgservice die u kiest bij het plaatsen van uw bestelling is een voorkeur. Deze voorkeur wordt zoveel mogelijk gerespecteerd door zooplus, maar het is mogelijk dat door omstandigheden een andere pakketdienst dan uw voorkeur wordt gebruikt. Wij informeren u hier in dit geval over via de verzendbevestiging die u per e-mail ontvangt.

Verzendkosten

Land Verzendkosten Gratis verzending vanaf Bezorgservice
Nederland € 2,99 € 29,00 DHL , PostNL
België € 2,99 € 29,00 DHL , PostNL
Luxemburg € 2,99 € 35,00 GLS , DPD

* Hebt u als Belgische klant gekozen voor DHL als bezorgdienst? Dan zal de uiteindelijke bezorging door bpost verzorgd worden.