Puppy Club Logo

Je gratis gids tijdens de puppyperiode

Met deskundig advies en exclusieve aanbiedingen helpt de zooplus Puppy Club je voor te bereiden op je nieuwe huisdier en alle ontwikkelingen

Meld je aan

Dit staat je te wachten bij de Puppy Club

Met je inschrijving bij de zooplus Puppy Club krijg je toegang tot het exclusieve ledengedeelte en ontvang je puppymails over de volgende thema's:

Dierenartsadvies

Vind antwoorden in onze puppy dierenarts-FAQ's of stel je persoonlijke vragen aan het zooplus dierenartsteam.

Checklists & adviezen

Bereid je met onze checklists en adviezen perfect voor op de basisuitrusting, opvoeding en verzorging & ontvang op de leeftijd afgestemde voedingstips.

Exclusieve aanbiedingen en kortingsbonnen

Ontvang korting op je eerste aankoop en regelmatige aanbiedingen en actiecodes.

Van harte gefeliciteerd met je nieuwe gezinslid

Met de keuze voor een puppy staat je een mooie tijd te wachten. Jij en je nieuwe gezinslid hebben echter ook veel te leren: zindelijkheid, aan de riem lopen, de juiste voeding en nog veel meer wat jullie in de eerste maanden goed onder de knie moeten krijgen. Laten we samen deze spannende tijd tegemoet gaan!

Meer dan een Puppy Club: nog meer voordelen

Goed geïnformeerd dankzij onze hondenexperts

Alle informatie en content van de Puppy Club wordt gemaakt en up-to-date gehouden door en in samenwerking met dierenartsen en productspecialisten.

Voorbereid op alle levensfasen

We begeleiden je bij alle ontwikkelingsfases van je puppy. Om je op tijd voor te bereiden op de individuele behoeften van je puppy ontvang je altijd gepersonaliseerde informatie, tips en exclusieve aanbiedingen op het juiste moment.

Een ontspannen hond in iedere situatie met het socialisatieplan

Met behulp van ons oefenplan komen jullie de belangrijke socialisatiefase van je jonge hond op een positieve manier door, en ontwikkelt hij zich tot een ontspannen en onbezorgde volwassen hond.

Gezonde puppy dankzij het juiste voer

Waarmee en hoe vaak moet ik een puppy voeren? Wij geven je een overzicht van wat belangrijk is bij de voeding van een puppy, bijvoorbeeld met het puppyvoedingsadvies voor de keuze van het juiste voer of met het vinden van het juiste moment om van voer te wisselen

Veilig door het dagelijks leven

Wist je dat chocolade giftig is voor honden? Dit gevaar en nog veel meer gevaren kun je met onze lijst met de grootste gevaren in het dagelijks leven vermijden, zodat jullie samen veilig door de puppytijd heenkomen. 

zooplus webshop

Door je aan te melden profiteer je van alle voordelen van de zooplus Puppy Club en creëer je daarnaast een zooplus account waarmee je direct toegang krijgt tot onze zooplus shop. Met onze zooplus diensten ondersteunen we je op ieder moment. Bij ons ontvang je namelijk maand na maand alles wat jij en je kleine puppy nodig hebben in deze mooie en spannende levensfase.

In slechts 3 stappen profiteer je van de voordelen als lid van de Puppy Club:

Maak een zooplus account aan

Vul je huisdierprofiel in

Bevestig je lidmaatschap inclusief puppymailing

De zooplus Puppy Club begeleidt je door de puppytijd

Er komt veel kijken bij het kiezen van de juiste puppy. Bij de keuze voor het hondenras moet je bijvoorbeeld rekening houden met jouw wensen voor het karakter van een hond. Als je je nieuwe gezinslid hebt gevonden, is het belangrijk om de juiste basisuitrusting te kopen, een knusse slaapplek op een rustige plek in huis te plaatsen, etc.

Daarnaast moet je uitzoeken welke borstel het beste is voor zijn vacht, hoe je je puppy's moet wassen of wat je als puppy-baasje kunt verwachten tijdens de puberteit.

Onze zooplus Puppy Club, de club voor alle hondenbaasjes met een puppy of junior, ondersteunt je met exclusieve voordelen en biedt alles wat je moet weten over het samenleven met je nieuwe hond. Met ons aan jouw zijde kun je zorgeloos beginnen aan een leven samen met je kleine viervoeter.