Charity

Charity Support

Liefde voor huisdieren is voor ons het belangrijkste dat er is. Wij zijn ervan overtuigd dat elk huisdier de juiste zorg, genegenheid en liefde dient te ontvangen. Helaas is dit niet altijd het geval; elk jaar worden vele katten, honden en kleine huisdieren dakloos of verstoten. Gelukkig bieden dierenasielen en goede doelen de reddende hand voor deze dieren in nood.

Hier bij zooplus, zijn we altijd op zoek naar manieren om deze huisdieren te helpen. Dit doen we door het steunen van goede doelen die uitstekend werk bieden voor deze dieren in nood. Onze klanten kunnen een cruciale rol spelen in de ondersteuning van het goede doel. Door middel van gulle donaties en kortingen, kunnen we het leven van de geredde dieren te verbeteren.
 

Hoe wij goede doelen ondersteunen:


 

Charity Icon

Bonuspunten


Elke twee maanden wordt een nieuwe nuttige organisatie gekozen. U kunt uw bonuspunten in de bonusshop inleveren voor het goede doel. Op deze manier doneert u uw punten aan het goede doel. Aan het einde van de 2 maanden verzamelen wij alle ingezamelde bonuspunten en geven hiervoor voer en accessoires aan het goede doel.
 

 

 

Voor meer informatie over deze manier van doneren, klik hier!

 


Charity Icon

zoolove by zooplus

"zoolove by zooplus" is een exclusief merk dat alleen verkrijgbaar is bij zooplus. 10% van elk verkocht product, van zoolove by zooplus (excl. BTW) wordt gedoneerd aan het goede doel van die maand. Het exclusief bij zooplus verkrijgbare assortiment bevat premium-natvoer, snacks en accessoires voor honden en katten - ook voor uw huisdier is er zeker iets te vinden!
 

 

Voor meer informatie over dit merk, klik hier!

 


Charity Icon

Charity Donaties

Een selectie van de artikelen die retour worden gestuurd zijn bestemd voor het goede doel. We zijn altijd op zoek naar een geschikt en geregistreerd goed doel dat wij blij kunnen maken met het geretourneerde voer, speeltjes en accessoires. Indien je een goed doel wilt voordragen neem dan contact met ons op via het contactformulier of via één van onze social media kanalen

Charity Icon

zooplus-programma voor verenigingen voor dierenbescherming en dierenasielen

zooplus biedt geregistreerde verenigingen voor de dierenbescherming zonder winstoogmerk de mogelijkheid om bij bestellingen vanaf € 100,- een korting te ontvangen van 8%.
 

Hoe u lid wordt?

Stuur ons de volgende informatie via het contactformulier:

  • Naam vereniging of stichting
  • Aantal dieren die verzorgd worden per jaar
  • Een uittreksel van uw verenigingsregister
  • Een kopie van de erkenning dat u een vereniging of stichtig bent zonder winstoogmerk