Samen helpen we dieren in nood

Goede doelen banner

Liefde voor huisdieren is voor ons het allerbelangrijkste dat er is. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder huisdier de juiste zorg, aandacht en liefde dient te krijgen. Toch raken er elk jaar nog steeds vele katten, honden en kleine huisdieren dakloos of verstoten. Gelukkig zijn dierenasielen, goede doelen en stichtingen de redders in nood en ondersteunen zij waar ze kunnen door deze huisdieren op te vangen en ze passende zorg te bieden. Jij kunt ook een steentje bijdragen en deze huisdieren in nood helpen! Ben je al bekend met ons bonusprogramma? Of ons donatie van geretourneerde producten? Ben je benieuwd op welke manieren wij nog meer goede doelen ondersteunen?

zooPoints donerenzooPointszooPoints doneren

zooPoints spaar je automatisch bij zooplus. Bij elke bestelling ontvang je voor elke €1,- die je uitgeeft, 1 zooPoint. En deze kan je doneren! Hiermee kan jij dieren in nood helpen. 

Iedere maand wordt er een goed doel gekozen die deze donatie ontvangt. Voor meer informatie, klik hier!

Geretourneerde productenGeretourneerde productenDoneren van retouren

Geretourneerde producten die niet meer verkocht kunnen worden, doneren wij maandelijks aan Stichting Dierenlot en zij verdelen dit onder Nederlandse dierenasiels. 

Daarnaast haalt ook SAN regelmatig producten bij ons op. Zij ondersteunen hiermee honderden organisaties voor dierenwelzijn in België.

Stichtingen en verenigingen Stichtingen & verenigingen Voordelen

Wij ondersteunen dierenasielen graag, daarom geven wij stichtingen 10% korting op bestellingen vanaf €79,-!

Wil je lid worden? Stuur ons de volgende informatie via het contactformulier:

  • Naam stichting
  • Aantal dieren die verzorgd worden per jaar
  • Uittreksel van stichtingsregister
  • Kopie ANBI status