zoolove-producten bestellen en 10% doneren aan dieren in nood!

 
Helpen kan zo makkelijk zijn! Met het liefdadigheidsmerk „zoolove by zooplus“ ondersteunt u bij iedere aankoop dieren, die niet gezegend zijn met een warme mand en een liefdevolle mensenfamilie: Tien procent van de verkoopprijs excl. BTW van ieder verkocht zoolove-product gaat namelijk naar verschillende Nederlandse en Belgische dierenbeschermingsorganisaties.

Daarbij doet u ook iets goed voor uw viervoeter.zoolove helpt! Kleine moeite, groot gebaar.

In 2016 is er met alle internationale zoolove-shops een totaalbedrag van € 160.000 opgehaald.

Het exclusief bij zooplus verkrijgbare assortiment bevat premium-natvoer, snacks en accessoires voor honden en katten - ook voor uw huisdier is er zeker iets te vinden!


zoolove donatieontvanger:

Momenteel is Norma's Universum erg blij met de ondersteuning.

 

Charity Points

Elke twee maanden wordt een nieuwe nuttige organisatie door u gekozen. Nieuwsgierig? Stemt u dan nu. Uw stem bepaalt mede waar de hulp het hardste nodig is, beslis dus mee! Op onze zoolove-facebookpagina kunt u dierenbeschermingsverenigingen voorstellen, die volgens u de zoolove-donatie voor het welzijn van dieren goed kunnen gebruiken. Natuurlijk kunnen dierenbeschermingsorganisaties ook direct om een bijdrage vragen!

 

Zoveel heeft u tot nu toe bijgedragen – donatiegeschiedenis:

 

3.162 Euro (november-januari 2017) aan Zaanse Sitchting Dierenzorg

 

3.111 Euro (augustus-oktober) aan Stichting DCN Geleidehonden

 

2.910 Euro (mei - juli) aan The English bulldog resort

 

1.556 Euro (maart - april) aan Stichting Konijnenopvang Knaller Breda

 

1.782 Euro (januari - februari) aan Stichting Superkatten

 1.738 Euro (november - december) aan Stichting Kind en Hulphond

 

2.788 Euro (augustus - oktober) aan Norma’s Universum

 

1.698 Euro (juni - juli) aan Unco Jerry

 

1.495 Euro (april - mei) aan Villa Vacht uit Kerkrade

 

1.996 Euro (februari - maart) aan Stichting HokaZo uit Uden

 

 

{C}

Kleine moeite - groot gebaar! Naar de producten:

 

Wij van zooplus houden van dieren. Maar wij weten ook, dat niet iedere dierenbezitter premium-voer voor zijn viervoeter kan betalen en niet ieder dier het geluk heeft om 's avonds in een comfortabele, zachte mand te slapen.Integendeel zelfs: Duizenden dieren in Europa moet op eigen poten staan. De gelukkigen onder hen vinden bescherming onder de vleugel van dierenbeschermingsorganisaties. Hier worden ze verpleegd en verzorgd tot ze weer gezond zijnen in het beste geval wordt en een permanent thuis voor ze gevonden.Uit eigen ervaring weten we dat dierenbescherming een lastige en financieel ingewikkelde zaak is, die vrijwillgers nodig heeft. Daarom willen wij graag met u dierenbeschermingsprojecten ondersteunen.Op basis hiervan heeft zooplus het liefdadigheidsmerkmerk "zoolove" tot leven gebracht. Het concept is makkelijk: Tien procent van de verkoopprijs excl. BTW van ieder zoolove-artikel gaat naar de dierenbescherming.