Hoe je profiteert van ons bonusprogramma
Maak een zooplus account aan
Als geregistreerde zooplus klant heb je automatisch toegang tot het bonusprogramma en ontvang je 200 zooPoints als welkomstgeschenk.
Verzamel zooPoints
Bij iedere aankoop ontvang je per € 1,00 1 zooPoint en 2 zooPoints voor elke € 1,00 boven de € 49,-.
Wissel je zooPoints in
Leg al vanaf je tweede bestelling je favoriete beloning uit de bonusshop in je winkelwagen of doneer zooPoints en help dieren in nood.
Zo verzamel je zooPoints:
Voor iedere € 1,00 van de bestelwaarde ontvang je één punt. Bij bedragen eindigend op centen, worden de punten vanaf € 0,50 afgerond (bijvoorbeeld: voor een bestelling van € 9,30 ontvang je 9, voor een bestelling van € 9,80 ontvang je 10 punten). Bij bestellingen met een waarde hoger dan € 49,- ontvang je voor elke euro boven de € 49,- dubbele zooPoints. Bijv. bij een bestelling van € 100,- spaar je 100 zooPoints + voor elke euro boven de € 49,- één extra zoopoint. Je spaart dus in totaal 152 zooPoints in plaats van 100.

Je kunt ook extra zooPoints verdienen door bepaalde speciale aanbiedingen en acties. Die worden vermeld op onze website en in onze nieuwsbrieven zodat jij je speciale beloning nog sneller kan verdienen.

Je ontvangt je zooPoints nadat je bestelling in zijn geheel is betaald en verzonden. Om technische redenen worden betalingen op jouw account ca. 1 dag eerder als verwerkt aangegeven dan dat ze in onze systemen daadwerkelijk zijn.

Als er een verschil bestaat tussen de bestelwaarde en het betaalde bedrag (bijv. door een retourzending of een fout in de levering) ontvang je alleen de punten voor het daadwerkelijk betaalde bedrag.