Hoe je profiteert van ons bonusprogramma
Verzamel zooPoints bij elke aankoop
Geen extra inschrijving nodig. Het is gratis en zonder verplichtingen.
Verdien zooPoints
Ontvang 1 zooPoint voor elke € en 2 zooPoints voor elke € boven de € 49,-
zooPoints inwisselen
Kies je cadeau en voeg het toe aan je winkelwagen.
Een korte samenvatting van de regels voor het verzamelen van punten:
Voor iedere € 1,00 van de bestelwaarde ontvang je één punt. Bij bedragen eindigend op centen, worden de punten vanaf € 0,50 afgerond (bijvoorbeeld: voor een bestelling van € 9,30 ontvang je 9, voor een bestelling van € 9,80 ontvang je 10 punten). Bij bestellingen met een waarde hoger dan € 49,- ontvang je voor elke euro boven de € 49,- dubbele zooPoints. Bijv. bij een bestelling van € 100,- spaar je 100 zooPoints + voor elke euro boven de € 49,- één extra zoopoint. Je spaart dus in totaal 152 zooPoints in plaats van 100.

De punten worden alleen op je puntenrekening bijgeschreven wanneer de betaling volledig door ons is ontvangen en je bestelling is verstuurd. Om technische redenen wordt een betaling op je account één dag eerder als verwerkt aangegeven dan dat deze daadwerkelijk bij ons verwerkt is. zooPoints dienen binnen 12 maanden vanaf bijschrijving op de zooPointsrekening ingewisseld te worden voor bonusproducten. Indien dit niet het geval is, vervallen de punten aan het einde van het kwartaal. Op je puntenrekening kun je zien hoeveel punten op welke datum komen te vervallen. Per kalenderjaar kun je maximaal 10.000 zooPoints bijgeschreven krijgen. Na het bereiken van deze waarde worden geen extra zooPoints meer bijgeschreven tot het einde van het jaar.

Als er een verschil bestaat tussen de bestelwaarde en het betaalde bedrag (bijv. door een retourzending of een fout in de levering) ontvang je alleen de punten voor het daadwerkelijk betaalde bedrag.

Voor bepaalde speciale aanbiedingen kan zooplus extra punten toekennen. Deze aanbiedingen zijn aangegeven op onze website en helpen je nog sneller om bonusproducten te verdienen!