Bestel nu en help goede doelen!

Charity week

Liefde voor huisdieren is voor ons het allerbelangrijkste dat er is. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder huisdier de juiste zorg, aandacht en liefde dient te krijgen. Toch raken er elk jaar nog steeds vele katten, honden en kleine huisdieren dakloos of worden verstoten. Gelukkig zijn dierenasielen, goede doelen en stichtingen de redders in nood en ondersteunen zij waar ze kunnen door deze huisdieren op te vangen en ze passende zorg te bieden. Jij kunt ook een steentje bijdragen en deze huisdieren in nood helpen!

Wij doneren 20% van jouw aankoop op geselecteerde merken! Dit is bovenop de 10% die wij van ons merk zoolove doneren aan het huidige goede doel: KNGF Geleidehonden.

Deze actie is geldig tot en met 09.06.2019.

Vier Pfoten

Vier Pfoten

Sinds 1988 helpt VIER PFOTEN dieren in gevangenschap, boerderijdieren, huisdieren en zwerfhonden om hun recht op een waardig leven waar te maken.

Met kantoren in 15 landen werkt deze internationale dierenorganisatie aan duurzame verbeteringen op politiek, sociaal en economisch vlak. De basis hiervoor is wetenschappelijke expertise, diepgaand onderzoek en intensieve nationale en internationale belangenbehartiging. Met individuele campagnes en uitgebreid educatief werk geeft VIER PFOTEN de dieren een kans om een nieuw leven te leiden!

Geselecteerde merken die meedoen:

zoolove
HappyCat
Aumeller
Ferplast
Heim
K9
Kerbl
Kleinmetall
Modkat
Vetbed
Petsafe
Drinkwell

Meer informatie over de deelnemende merken:

zoolove

zoolove: droogvoer, natvoer én snacks voor jouw hond of kat! Je verwent je huisdier en helpt dieren in nood!

Hoe werk dat dan? Van alle verkochte zoolove producten wordt 10% van de verkoopprijs automatisch gedoneerd aan goede doelen. Omdat zooplus 20 jaar bestaat in Europa wordt er bovenop de 10% nogmaals 20% gedoneerd!

Drinkwell

Drinkwell: Drinken is belangrijk voor elk dier, of het nu een hond of een kat is. Doordat er continu vers water stroomt wordt je huisdier uitgenodigd ervan te drinken. De drinkfonteinen hebben een mooi ontwerp en het ingebouwde filter helpt het water hygiënisch schoon te houden. Vind nu de juiste Drinkwell drinkfontein voor je huisdier!

Modkat

Modkat: Modkat katten toiletten maken indruk met hun moderne ontwerp en passen perfect in elke woonruimte. De katten toiletten zijn gemaakt van extreem stabiel en gemakkelijk te reinigen plastic. Ontdek de katten toiletten van Modkat en laat ze jou én je kat overtuigen!

Happy cat

Happy Cat: dankzij unieke formules gemaakt van natuurlijke ingrediënten en hoogwaardige eiwitten, biedt Happy Cat een veelzijdige eiwitvoorziening - zonder kunstmatige kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen. Happy Cat biedt eten van de hoogste kwaliteit, van kittens tot senior katten. Ontdek nu Happy Cat natvoer en droogvoer!

Aumuller

Aumüller: Oorspronkelijk bekend als fabrikant van hoogwaardig fietsmanden voor honden en katten, bevat het assortiment van Aumüller nu ook speelgoed voor jouw huisdier!

Heim

Heim: Het traditionele bedrijf produceert hondenbenodigdheden zoals riemen, lijnen en halsbanden sinds 1881.Gemaakt van materialen zoals leer en BioThane van de hoogste kwaliteit. Ontdek nu het assortiment!

K9

JULIUS-K9®: tuigjes zijn niet alleen praktisch en robuust, ze zijn ook erg innovatief. Elk JULIUS-K9®-tuig kan worden gepersonaliseerd met individuele klittenbandstickers, zodat het tuig perfect past bij jouw hond. Bekijk JULIUS-K9®-tuigjes en vind het juiste harnas voor jouw huisdier!

Ferplast

Ferplast: Of het nu gaat om kattenaccessoires, hondenmanden of kleine dierenkooien - bij het Italiaanse familiebedrijf Ferplast vind je hoogwaardige producten voor jouw huisdier. Sinds 1966 heeft Ferplast nieuwe producten ontwikkeld om het leven met jouw huisdier nog aangenamer te maken. Maak kennis met het Ferplast assortiment!

Kerbl

Kerbl: Of het nu gaat om een kleine dierenverblijf, mooie kattenmeubels, hooizakken voor paarden of tondeuses voor je hond - bij Kerbl vind je een brede selectie accessoires voor huisdieren. Ontdek nu het complete Kerbl assortiment!

Kleinmetall

Kleinmetall: bij Kleinmetall vind je alles wat je nodig hebt om met je hond op pad te gaan. Autodekens, gordels, fietsaccessoires of auto accessoires. Kleinmetall heeft het!

Vetbed

Vetbed®: De hondendekens van Vetbed® bieden jouw hond een bijzonder comfortabele ligpositie. Verwen je huisdier met deze zeer zachte hondendekens, die niet alleen goed isoleren tegen de kou van de grond, maar ook erg hygiënisch en anti allergisch zijn! Vind nu het juiste Vetbed® voor je trouwe viervoeter!

Petsafe

Petsafe: Petsafe is de fabrikant voor innovatieve producten voor honden en katten. Of het nu gaat om een kattenluik met intelligente toegangscontrole of opvoedhalsbanden, Petsafe heeft het!