Royal Canin Size voor honden

Royal Canin Size

De groeisnelheid, energiebehoefte, gezondheid van het gebit, gewichtsbeheersing en aanleg voor gezondheidsgevoeligheden van je hond worden allemaal beïnvloed door hun grootte. Je dient hier dan ook rekening mee te houden voor de voeding van je huisdier.

Van een chihuahua van 1 kg tot een sint-bernard van 100 kg, de verschillen in grootte tussen honden hebben invloed op hoe hun lichaam functioneert.

Royal Canin Size

X-Small

Royal Canin SHN X-Small

Om hun volledige potentie te kunnen benutten, hebben zeer kleine honden hulp nodig bij gebitsproblemen, een gevoelige spijsvertering en gezonde urinewegen.

Mini

Royal Canin SHN Mini

Om hun volledige potentie te realiseren, hebben kleine honden hulp nodig om hun ideale gewicht te behouden, kwetsbare botten te ondersteunen en hun kieskeurige eetlust te bevredigen.

Medium

Royal Canin SHN Medium

Om hun volledige potentie te bereiken, hebben middelgrote honden hulp nodig om hun hoge energiebehoefte, gewrichtsgezondheid en natuurlijke afweer te ondersteunen.

Maxi

Royal Canin SHN Maxi

Om hun volledige potentie te benutten, hebben grote honden hulp nodig ter ondersteuning van bot- en gewrichtsproblemen, een gezonde spijsvertering en een goed verzorgde vacht.

Giant

Royal Canin SHN Giant

Om hun volledige potentie te benutten, hebben zeer grote honden hulp nodig ter ondersteuning van bot- en gewrichtsproblemen, een gezonde spijsvertering, vitaliteit en een gezonde vacht.

GEMENGDE VOEDING VOOR EEN EVENWICHTIGE GEZONDHEID

We introduceren nieuw natvoer dat innovatief is ontwikkeld om de voederervaring van je hond te verbeteren.


RC SHN Mixed Feeding