Tractive GPS Tracker

Tractive gelooft dat huisdieren en hun eigenaren een speciale band hebben. Versterk die band door altijd de exacte locatie van je harige vrienden te kennen, rechtstreeks op je smartphone. Een musthave voor elke honden- en/of kattenbezitter en dierenvriend.

Algemene informatie

Met de Tractive GPS pet tracker kuun je ieder moment kijken, waar je hond of kat is. De tracker gebruikt daarvoor telkens het best beschikbare mobiele telefoonnetwerk. Je kunt deze service via een voordelige, ieder moment opzegbaar, maandelijkse bijdrage gebruiken en heeft geen extra SIM-kaart of contract nodig.

De vederlichte, 5,1 x 4,1 cm grote tracker wordt eenvoudig aan de halsband bevestigd en zendt een continue signaal, dat de actuele verblijfplaats aangeeft. Zo kun je een thuiszone vastleggen, om geinformeerd te worden, zodra je hond of kat het gebied verlaat. De geintegreerde lithium-polymer-accu kan in minder dan 2 uur volledig worden opgeladen en werkt afhankelijk van ontvangstkwaliteit en inzetgebied 2 tot 5 dagen. Een lichtdiode informeert je daarbij over de accustand en dient gelijktijdig als lampje. Zo kun je jedier in het donker makkelijker terugvinden en de tracker zorgt voor meer veiligheid in het straatverkeer.

De Tractive GPS tracker functioneert in meer dan 150 landen. De gegevens zijn op te vragen via een gratis app op mobiel of tablet en via de browser van je computer. Een slim accessoire, dat voor meer veiligheid zorgt en je altijd een goed gevoel geeft, als je hond of kat op ontdekkingstocht gaat.

Tractive

Waar te bestellen

De Tractive GPS Pet tracker is verkrijgbaar voor honden en katten:

Video's

Er zijn verschillende video's om je op weg te helpen met het installeren van de tracker en het delen van de locaties:

Hoe stel ik mijn Tractive GPS Tracker in

Deel je Tractive GPS Tracker-locatie met familie en vrienden

Stel een virtueel hek in voor je huisdier met de Tractive GPS Tracker