Het is weer tijd voor de rui!

Vachtwissel

In het voorjaar verandert de vacht

De lente begint en het kwik begint te stijgen. Je huisdier heeft zijn wintervacht niet meer nodig. Voor baasjes betekent dat meestal veel kammen en borstelen!

Ontdek ons groot assortiment aan alles wat je nodig hebt voor de rui en ontdek hoe je de vacht van je huisdier het beste kunt verzorgen.

Rui bij honden

Vachtwissel hond

Wil je je helemaal op de rui voorbereiden? Dan ben je in onze shop voor vachtverzorging aan het juiste adres! Tijdens de rui is namelijk niet alleen een regelmatige vachtverzorging van belang, maar ook de juiste voeding.

Wij hebben de beste kammen, borstels en verzorgingsproducten voor een glanzende vacht op een rijtje gezet. Daarnaast zijn er genoeg geschikte voedingssupplementen voor een prachtige vacht en gezonde huid te vinden.

🐶 Verzorgingsproducten voor je hond

Rui bij katten

Vachtwissel bij katten

Met name tijdens de rui is het belangrijk om de vacht van je kat te verzorgen en los haar te verwijderen. Of je nu een langhaar of korthaar hebt, iedere vacht heeft verzorging nodig.

Verwen je kat met de juiste borstels en kammen die los haar verwijderen en de vacht glanzend en gezond houden.

Ontdek bovendien ons assortiment aan geschikte voedingssupplementen die een positief effect op het immuunsysteem en de stofwisseling kunnen hebben.

😺 Verzorgingsproducten voor je kat

zooplus magazine

Meer informatie over vachtverzorging voor je hond en/of kat?

Vachtverzorging bij honden Vachtverzorging bij honden

Vachtverzorging bij honden is heel verschillend en afhankelijk van het ras. Hier ontdek je hoe je je hond aan het borstelen kunt laten wennen en welke kammen en borstels geschikt zijn voor de vachtverzorging van jouw hond.

Vachtverzorging bij katten Vachtverzorging bij katten

Katten verzorgen katten gesproken zelf hun vacht. Toch kunnen ze baat hebben bij regelmatig borstelen, vooral als je een binnenkat hebt. Lees hier waar je bij de vachtverzorging op moet letten en wat de beste borstels zijn.

Daarom kies je zooplus
Beste webwinkel dierbenodigdheden 2018-2021
zooplus ondersteunt goede doelen!
Beoordeeld met een 9,4 door onze klanten