Het is weer tijd voor de rui!

Vachtwissel

Alles voor een perfecte start!

Wat leuk! Een nieuw gezinslid erbij! Maar wat moet je allemaal aanschaffen en waar moet je allemaal aan denken? Wij geven je op deze pagina wat tips.

Ontdek ons groot assortiment producten speciaal voor jouw pup en lees de handige en interesssante magazine artikelen.

Rui bij honden

Vachtwissel hond

Wil je je helemaal op de rui voorbereiden? Dan ben je in onze shop voor vachtverzorging aan het juiste adres! Tijdens de rui is namelijk niet alleen een regelmatige vachtverzorging van belang, maar ook de juiste voeding.

Wij hebben de beste kammen, borstels en verzorgingsproducten voor een glanzende vacht op een rijtje gezet. Daarnaast zijn er genoeg geschikte voedingssupplementen voor een prachtige vacht en gezonde huid te vinden.

Rui bij katten

Vachtwissel bij katten

Met name tijdens de rui is het belangrijk om de vacht van je kat te verzorgen en los haar te verwijderen. Of je nu een langhaar of korthaar hebt, iedere vacht heeft verzorging nodig.

Verwen je kat met de juiste borstels en kammen die los haar verwijderen en de vacht glanzend en gezond houden.

Ontdek bovendien ons assortiment aan geschikte voedingssupplementen die een positief effect op het immuunsysteem en de stofwisseling kunnen hebben.

zooplus magazine

Meer informatie over vachtverzorging voor je hond en/of kat?

Vachtverzorging bij hondenVachtverzorging bij honden

Vachtverzorging bij honden is heel verschillend en afhankelijk van het ras. Hier ontdek je hoe je je hond aan het borstelen kunt laten wennen en welke kammen en borstels geschikt zijn voor de vachtverzorging van jouw hond.

Artikel lezen
Vachtverzorging bij kattenVachtverzorging bij katten

Katten verzorgen katten gesproken zelf hun vacht. Toch kunnen ze baat hebben bij regelmatig borstelen, vooral als je een binnenkat hebt. Lees hier waar je bij de vachtverzorging op moet letten en wat de beste borstels zijn.

Artikel lezen

Daarom kies je zooplus

Activeer zooplus Gemak en bespaar 5%*
zooplus ondersteunt goede doelen!
Beoordeeld met een 9,4 door onze klanten