Edgar

zoopluscats-Edgar banner
  • Over Edgar
  • Edgar's favoriete
  • Edgar's wensenlijst
  • Edgar's profiel
Over Edgar

Over Edgar

Hallo, mijn naam is Edgar en ik werk sinds 2 jaar als Merchandising en Inkoop Manager bij zooplus in Krakau. Als ik niet bezig ben met het bekijken van de nieuwste merchandise, breng ik graag mijn tijd door in mijn moestuin. Hier moet ik veel graven en plukken, of gewoon kijken hoe het gras groeit.

Als het slecht weer is, klim ik in de gordijnen in de woonkamer, spring ik op tv-kastjes of - en daar komt het - gebruik ik mijn superkrachten om deuren te openen. Ze kunnen namelijk geen tien seconden tegen me op. Sesam - Edgar opent je!

zoopluscats-Edgar Product 1Edgar op het werkTigerino

Een hoog absorptievermogen en weinig stof, zo moet klontvormende kattenbakvulling zijn. De kattenbakvulling is bovendien gemaakt van natuurlijke klei en bevat geen chemische toevoegingen. De geur van de Tigerino Canada Style kattenbakvulling is bijzonder overtuigend. 

Bekijk hier het product
zoopluscats-Edgar Product 2Echte schoonheid komt uit de tube 👅Concept for Life

De Concept for Life Beauty Paste is speciaal voor katten met een dikke vacht & gevoelige huid. De lekkere zalmolie maakt mijn vacht nog glanzender en de mout helpt bij ingeslikte haren. Ik vind het het lekkerst als toetje, maar het kan ook aan voer worden toegevoegd.

Bekijk hier het product