Crave

Crave

Crave

Crave

CRAVE Huisdierenvoer - Het beste van de natuur

CRAVE weet dat huisdieren een voeding willen die rijk is aan dierlijke eiwitten - en de reden is simpel. Een eiwitrijk voedselpakket levert de nodige voedingsstoffen voor een sterk en gezond huisdier en geeft ze genoeg energie om te spelen. Geïnspireerd door de voeding van hun wilde voorouders, zitten CRAVE formules boordevol hoogwaardige dierlijke eiwitten en geven ze huisdieren de smaak waar ze dol op zijn. En zonder toegevoegde granen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Droog- en natvoer voor katten

Bekijk alles

CRAVE filosofie

CRAVE filosofie

Bevredig hun natuur

CRAVE diervoeding is geïnspireerd op het oorspronkelijke dieet van wolven en lynxen. Net als hun voorouders hebben honden en katten een hoge eiwitbehoefte. Daarom hebben alle CRAVE producten een hoog percentage dierlijke ingrediënten van minstens 60%.

Meer informatie
Crave
Voordelen CRAVE
Aanbeveling

Het beste uit de natuur - CRAVE diervoeding voor honden en katten

Een evenwichtige en natuurlijke voeding is de garantie voor een lang en gezond leven van jouw huisdier. Daarom legt CRAVE diervoeding de nadruk op een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten en geselecteerde ingrediënten. Natuurlijk bevat CRAVE hondenvoer en CRAVE kattenvoer geen granen, kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Houdt je hond van krokant?

Dan is CRAVE droogvoer voor volwassen honden precies wat je zoekt voor jouw trouwe viervoeter! Het droogvoer voor honden, verkrijgbaar in de varianten "Kalkoen & Kip" en "Lam & Rund", heeft een bijzonder hoog proteïnegehalte, met minstens 60% dierlijke bestanddelen. Het voer wordt goed geaccepteerd en vrij van granen, soja en zuivelproducten. Jouw hond zal sterk, slank en gezond blijven dankzij CRAVE hondenvoer.

Heb je een speelse huiskat?

Het leven van een kat zit vol avonturen. Daarom is een optimale toevoer van energie en waardevolle voedingsstoffen zo belangrijk. De natuurlijke receptuur van CRAVE kattenvoer is precies afgestemd op de veeleisende behoeften van katten. Het graanvrije en eiwitrijke droogvoer is verkrijgbaar in twee smakelijke varianten: "Kalkoen & Kip" en "Zalm & Witte Vis". Droogvoer is zeer geschikt voor katten die er de voorkeur aan geven hun voer de hele dag door te eten. Wel moet erop worden gelet dat er altijd voldoende drinkwater beschikbaar is.

Origineel proteïnekracht voor jouw katachtige vriend

Geef je de voorkeur aan natvoer of heeft jouw kat een hekel aan droogvoer? Dan zijn de recepturen van CRAVE kattenvoer precies de juiste keuze. De heerlijke varianten "Kip & Kalkoen", "Zalm & Kip" en "Lam & Rund" zijn verpakt in praktische zakjes en zijn daardoor bijzonder gemakkelijk te portioneren. De proteïnerijke en natuurlijke receptuur bestaat voor 65% uit dierlijke ingrediënten. Vanzelfsprekend bevat CRAVE kattenvoer geen kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen en geen maïs, tarwe, soja of zuivelproducten.

Waarom zooplus?

Bij zooplus vind je niet alleen een ruime keuze aan producten voor jouw huisdieren, maar ook CRAVE dierenvoeding, voordelige aanbiedingen en rechtstreekse levering aan huis. Je kunt ook een kijkje nemen in ons assortiment aan medische dierenbenodigdheden.