Goede doelen

Goede doelen banner

Alles is liefde ♥

Liefde voor huisdieren is voor ons het allerbelangrijkste dat er is. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder huisdier de juiste zorg, aandacht en liefde dient te krijgen. Toch raken er elk jaar nog steeds vele katten, honden en kleine huisdieren dakloos of verstoten. Gelukkig zijn dierenasielen, goede doelen en stichtingen de redders in nood en ondersteunen zij waar ze kunnen door deze huisdieren op te vangen en ze passende zorg te bieden. Jij kunt ook een steentje bijdragen en deze huisdieren in nood helpen! Ben je al bekend met ons bonusprogramma? Of ons donatie van geretourneerde producten? Ben je benieuwd op welke manieren wij nog meer goede doelen ondersteunen?

Werelddierendag ♥

Speciaal voor de àllerleukste dag van 't jaar, Werelddierendag, zijn wij verschillende stichtingen een handje gaan helpen! Benieuwd welke stichtingen en wat wij gedaan hebben? Klik dan hier!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

zooPoints

Charity main banner

zooPoints doneren

zooPoints spaar je automatisch bij zooplus. Bij elke bestelling die je doet, ontvang je voor elke €1,- die je uitgeeft, 1 zooPoint. Met deze zooPoints kun je leuke bonusproducten uitzoeken in onze bonusshop, maar je kan deze zooPoints ook doneren! Hiermee draag ook jij je steentje bij en kunnen er nog meer dieren in nood worden geholpen! Elke twee maanden wordt er een nieuw goed doel gekozen. Aan het einde van de twee maanden verzamelen wij alle ingezamelde zooPoints en geven hiervoor voer en accessoires aan het goede doel. Voor meer informatie over deze manier van doneren, klik hier!

Dankbaar ♥

''Op een dag in april stond een vrachtwagen voor de deur met een flinke lading. Het paste nauwelijks in de opslag, maar tot onze verrassing volgede een paar dagen later nog meer... Stapels kwaliteitsvoeding, lekkere dingen, heel veel speeltjes, krabpalen, slaapkussens... allemaal voor de zwerfkatten!''

- Stichting Zwerfkatten Rijnmond

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Geretourneerde producten

Geretourneerde producten

Doneren van retouren

Wanneer klanten een product retour sturen, worden dit bij binnenkomst in het magazijn zorgvuldig gecontroleerd. We beoordelen welke er opnieuw kunnen worden verkocht. Er zijn ook geretourneerde producten die niet meer verkocht kunnen worden. Weggooien vinden wij zonde, zeker wanneer de producten nog bruikbaar zijn!

Wekelijkse donatie

Het ondersteunen van goede doelen vinden wij binnen zooplus erg belangrijk en daarom worden deze producten gedoneerd aan goede doelen! Enkele keren per maand worden deze producten door Stichting Dierenlot opgehaald en verdeeld onder Nederlandse dierenasiels, stichtingen en andere verenigingen die zich inzetten voor dieren in nood! Daarnaast haalt ook SAN regelmatig producten bij ons op. Zij ondersteunen hiermee honderden organisaties voor dierenwelzijn in België.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Stichtingen & verenigingen

Voordelen stichtingen

Voordelen

Verenigingen voor dierenbescherming en dierenasielen kunnen dakloze of verstoten huisdieren een nieuw thuis bieden. Wij willen het werk van dierenasielen en geregistreerde verenigingen voor de dierenbescherming zonder winstoogmerk ondersteunen en bieden deze organisaties een korting van 10% op bestellingen vanaf € 79,-!

Lid worden

Spreekt het bovenstaande je aan en heb je interesse om lid te worden? Stuur ons de volgende informatie via het contactformulier:

  • Naam vereniging of stichting
  • Aantal dieren die verzorgd worden per jaar
  • Een uittreksel van uw verenigingsregister
  • Een kopie van de erkenning dat u een vereniging of stichtig bent zonder winstoogmerk

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Heb jij een eigen website of beheer je de website van jouw vereniging of dierenasiel? Meld je dan nu aan en verdien 3%-4% provisie. Met meer dan 10.000 partners in Europa is het zooplus partnerprogramma één van de grootste en meest succesvolle partnerprogramma's voor dierenwebsites. Klik op hier om te kijken hoe het partnerprogramma werkt.