zooplus awards

zooplus awards

Bedankt voor jullie steun!

De afgelopen jaren hebben we dankzij jullie steun verschillende awards in de wacht mogen slepen. We zijn erg trots op deze awards, maar weten ook dat het zonder jullie support nooit was gelukt.


Hieronder een overzicht van de awards die we tot nu toe hebben gewonnen.


ABN AMRO Webshop Award the Netherlands

ABN AMRO Webshop award

De afgelopen maanden beoordelden klanten hun favoriete webshop. Dankzij jullie positieve beoordelingen hebben wij deze nationale award in de wacht kunnen slepen!

ABN AMRO Webshop Awards 2019 - 2020

ABN AMRO Webshop Awards 2019 - 2020

In een onafhankelijke verkiezing bepalen online klanten, in verschillende categorieën, welke webshop hun favoriet is. En we hebben gewonnen in de categorie 'Dierenspeciaalzaken'!

Shopping Awards 2019

Shopping Awards 2019

Met trots mogen wij kunnen wij zeggen dat wij voor de tweede keer op rij de Shopping Awards Publieksprijzen XL hebben gewonnen in de categorie Huis & Tuin! Opnieuw hadden wij van alle genomineerden tijdens de Shopping Awards de meeste stemmen had ontvangen!

Shopping Awards 2018

Shopping Awards 2018

We waren voor het eerst genomineerd voor de Shopping Awards en gaan er gelijk met de prijs vandoor! We hebben de Shopping Awards Publieksprijzen XL gewonnen in de categorie Huis & Tuin! Van alle genomineerden tijdens de Shopping Awards was zooplus degene die de meeste stemmen had ontvangen!