Samen met jullie helpen wij goede doelen

Samen voor dieren in nood

Liefde voor huisdieren is voor ons het allerbelangrijkste dat er is. Wij zijn ervan overtuigd dat ieder huisdier de juiste zorg, aandacht en liefde dient te krijgen. Toch raken er elk jaar nog steeds vele katten, honden en kleine huisdieren dakloos of verstoten. Gelukkig zijn dierenasielen, goede doelen en stichtingen de redders in nood en ondersteunen zij waar ze kunnen door deze huisdieren op te vangen en ze passende zorg te bieden. Jij kunt ook een steentje bijdragen en deze huisdieren in nood helpen! Ben je al bekend met ons bonusprogramma? Of ons donatie van geretourneerde producten? Ben je benieuwd op welke manieren wij nog meer goede doelen ondersteunen?

Zo kun je helpen

zooPoints donerenzooPoints doneren

Je kunt dieren in nood ondersteunen door jouw verzamelde zooPoints te doneren. De gedoneerde punten worden maandelijks ingezameld. Hiermee wordt vervolgens een pakket voor een geselecteerde stichtingen samengesteld. Iedere 3 maanden wordt er een nieuwe stichtingen gekozen.

Lees meer
zoolove bij zoopluszoolove bij zooplus

"zoolove by zooplus" is een exclusief merk dat alleen verkrijgbaar is bij zooplus sinds 2014. Dit assortiment bevat hoogwaardig natvoer, snacks en accessoires voor honden en katten. 10% van de verkoopprijs (exclusief BTW) gaat naar geselecteerde dierenwelzijnsorganisaties.

Ontdek zoolove
Gezamenlijke projectenGezamenlijke projecten

Samen met jullie konden we in 2021 een totaalbedrag van 100.000 euro mogen doneren aan diverse stichtingen. Onze ondersteuning is harder nodig dan ooit. Als gevolg van de coronapandemie ontbreekt het velen aan financiële middelen, voedseldonaties en steun in alle opzichten.

Lees meer

♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Zo helpen wij

Zoek een dierenartsZoek een dierenarts

Ben jij zoekende naar een dierenarts? Check onze speciale 'zoek een dierenarts' pagina. Ben jij zoekende naar een dierenarts? Check onze speciale 'zoek een dierenarts' pagina. Ben jij zoekende naar een dierenarts? Check onze speciale 'zoek een dierenarts' pagina. Ben jij zoekende naar een?

Zoek een dierenarts
10% korting voor stichtingen10% korting voor stichtingen

Wij willen het werk van dierenasielen en geregistreerde verenigingen voor de dierenbescherming zonder winstoogmerk ondersteunen en bieden deze organisaties een korting van 10% op bestellingen vanaf € 79,-. Klik op 'lees meer' en ontdek hoe jouw stichting in aanmerking kan komen.

10% korting voor stichtingen
Retour donatiesDonaties van retouren

Wanneer klanten zijn of haar product retour sturen, worden deze bij binnenkomst in het magazijn erg zorgvuldig gecontroleerd. Er zijn ook geretourneerde producten welke niet meer verkocht kunnen worden. Weggooien vinden wij zonde en zeker wanneer de producten nog bruikbaar zijn!

Lees meer

Onze gezamenlijke successen in 2021

Collage

Ken jij een dierenwelzijnsorganisatie die dringend ondersteuning kan gebruiken?

Bij zooplus bepaal jij mede welke vereniging de donaties ontvangt. Dankzij jouw donaties help je ons veel kleine en grote organisaties te ondersteunen. zoolove Met ieder product dat je van het het merk zoolove bij zooplus koopt, doneer je 10% van de omzet aan een organisatie die financiële ondersteuning kan gebruiken. Deze donaties komen vooral kleine dierenasiels en opvangen ten goede.

zooPoints

Jouw gedoneerde zooPoints worden door ons verdeeld. De helft van de opbrengst worden gedoneerd aan organisaties. De andere helft gaat in natura naar organisaties. Hier staan met name grotere organisaties die zich bezighouden met de verzorging van honden en katten in het middelpunt. Ze worden vooral ondersteund met voerpakketten. Het is ons doel om dierenasiels en dierenwelzijnsorganisatie te ondersteunen bij zowel hun dagelijkse benodigdheden alsmede in het geval van bijvoorbeeld dierenartskosten of verbouwingen en uitbreidingen. We zijn continu op zoek naar organisaties wiens projecten wij mogen ondersteunen.

Welke eisen stellen wij aan onze donatiepartners?

Ons partnerprogramma is vrij toegankelijk voor alle geregistreerde verenigingen. Via service@zooplus.nl of ons contactformulier kun je een mail ter aanmelding sturen. Om je aan te melden voor zooPoints-donaties kun je mailen naar service@zooplus.nl. Voor de aanmelding hebben we een korte beschrijving van je vereniging nodig. Hiervoor zijn twee à drie zinnen met een overzicht van de dagelijkse bezigheden voldoende. Daarnaast hebben wij je contactgegevens nodig. Naast een e-mailadres en een postadres van de vereniging hebben zouden ook een website en social media handig zijn.

Daarom kies je zooplus

Activeer zooplus Gemak en bespaar 5%*
zooplus ondersteunt goede doelen!
Beoordeeld met een 9,4 door onze klanten