zoolove producten

zoolove PG banner

Helpen kan zo makkelijk zijn! Met het liefdadigheidsmerk „zoolove by zooplus“ ondersteun je bij iedere aankoop dieren, die niet gezegend zijn met een warme mand en een liefdevolle mensenfamilie: Tien procent van de verkoopprijs excl. BTW van ieder verkocht zoolove-product gaat namelijk naar verschillende Nederlandse dierenbeschermingsorganisaties.

Het exclusief bij zooplus verkrijgbare assortiment bevat premium-natvoer, snacks en accessoires voor honden en katten - ook voor jouw huisdier is er zeker iets te vinden!

Elke drie maanden wordt een nieuwe nuttige organisatie gekozen. Natuurlijk kunnen dierenbeschermingsorganisaties ook direct om een bijdrage vragen!

Zoveel heb je tot nu toe bijgedragen – donatiegeschiedenis:

zoolove assortiment

zoolove banner

Wij van zooplus houden van dieren. Maar wij weten ook, dat niet iedere dierenbezitter premium-voer voor zijn viervoeter kan betalen en niet ieder dier het geluk heeft om 's avonds in een comfortabele, zachte mand te slapen. Integendeel zelfs: Duizenden dieren in Europa moet op eigen poten staan. De gelukkigen onder hen vinden bescherming onder de vleugel van dierenbeschermingsorganisaties. Hier worden ze verpleegd en verzorgd tot ze weer gezond zijn en in het beste geval wordt en een permanent thuis voor ze gevonden. Uit eigen ervaring weten we dat dierenbescherming een lastige en financieel ingewikkelde zaak is, die vrijwillgers nodig heeft. Daarom willen wij graag met je dierenbeschermingsprojecten ondersteunen. Op basis hiervan heeft zooplus het liefdadigheidsmerkmerk "zoolove" tot leven gebracht. Het concept is makkelijk: Tien procent van de verkoopprijs excl. BTW van ieder zoolove-artikel gaat naar de dierenbescherming.

Prijzen in € incl. BTW * Leveringsvoorwaarden.

"Van"-prijs = De laagste prijs van het artikel in de afgelopen 30 dagen.

333voor je eerste aanmelding
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Selecteer je huisdier(en)

Betaalmethoden

Bezorgdiensten

  • Dpd
  • DHL
  • PostNL
  • Mondial Relay
  • bpost

Veilig shoppen

Sociale media

  • App Store
  • Google Play