De zooplus kerstmarkt

Kies het juiste cadeau en help mee!

Bestel je een cadeau via de cadeauzoeker of via onderstaande categorieën van € 40,- of meer dan doneert zooplus € 1,- aan de geselecteerde dierenwelzijnsorganisaties. Vind nu de juiste cadeaus voor jouw dierbaren en doneer aan een goed doel!

Geldig van 30.11.2021 t/m 20.12.2021, zolang de voorraad strekt. 

Vind het perfecte cadeau

De zooplus Kerstmarkt

De zooplus kerstmarkt

Kerst is het feest van de liefde en van cadeaus aan onze geliefden.

Dit jaar denken we niet alleen aan de viervoeters thuis, maar ook aan de dieren in asielen. Daarom vind je bij ons op de kerstmarkt niet alleen cadeau-ideeën waarvan de ogen van je huisdier gaan glunderen, maar ook acties met als goed doel dierenwelzijnsorganisaties.

Samen met onze producenten en met jou, kunnen wij een verschil maken! Wij wensen je fijne feestdagen en natuurlijk veel plezier bij het schenken en doneren. 

Vind het perfecte cadeau

Vind het juiste cadeau!

Je favoriete merken doneren voor een goed doel

Doneer met Wolf of Wilderness & Wild Freedom! Wolf of Wilderness & Wild Freedom Voor honden & katten

Bij iedere verkoop van een product van Wolf of Wilderness & Wild Freedom gaat 5% van het bedrag naar een dierenwelzijnsorganisatie. 5% van je aankoopbedrag wordt gedoneerd! Royal Canin droogvoer Voor honden

Als je een droogvoer product van Royal Canin voor je hond koopt, doneer je automatisch 5% van het bedrag aan een dierenwelzijnsorganisatie! 

Doneer 5% met Trixie Trixie Voor honden & katten

Je doneert nu bij aankoop van non-food producten van Trixie 5% aan een van de geselecteerde dierenwelzijnsorganisaties. Dus kijk snel of er iets voor jouw dier tussen zit!

Doneer 5%! Hondenmanden / -bedden Voor honden

Volg de link en doneer 5% van je aankoopbedrag aan een dierenwelzijnsorganisatie als je een hondenbed of hondenmand bestelt!

Hier gaat de hulp naartoe

Hier gaat de hulp naartoe

De donaties die door de zooplus kerstmarkt worden ingezameld, worden dit jaar aan de volgende organisaties gedaan: Dierenasiel Waalwijk e.o., Stichting DierenLot en Stichting Kittenparadijs.

Klik op de link om meer over onze uitgekozen organisaties te weten te komen!