Lopende actiecodes bij zooplus

Bekijk alle lopende actiecodes

Lopende acties bij zooplus

Ben jij opzoek naar leuke kortingen en/of extraatjes? Op deze pagina staan alle lopende actiecodes die je kunt inzetten bij het afronden van je bestelling.

🎉 Bestel nu en ontvang tot € 8,- korting op je volgende bestelling!

🎉 Bestel nu en ontvang tot € 8,- korting op je volgende bestelling!

Dit is de laatste week dat wij onze verjaardag samen met jou vieren. Naast een grote verscheidenheid aan mooie aanbiedingen hebben we ook een super toffe laatste actie voor jou.

Plaats tussen 26 september en 2 oktober een bestelling en gebruik één van de onderstaande actiecodes. Je ontvangt dan na de actieperiode per e-mail een actiecode voor € 5,- of € 8,- korting op je volgende bestelling.

Bestel voor minimaal € 69,- en vul de actiecode KORTING-5 in. Je ontvangt na de actieperiode een actiecode voor € 5,- korting.

Bestel voor minimaal € 89,- en vul de actiecode KORTING-8 in. Je ontvangt na de actieperiode een actiecode voor € 8,- korting.

*Let op: het is niet mogelijk om een actiecode toe te voegen nadat je bestelling is geplaatst. Controleer daarom goed of de actiecode aan je winkelwagen is toegevoegd. Per bestelling kun je één actiecode inwisselen.

⭐ Hoe werkt het?

• Uiterlijk 8 oktober ontvang je jouw actiecode van € 5,- of € 8,-, te gebruiken tot en met 31-01-2024 bij een bestelling van minimaal € 59,-. Aanbieding beperkt tot één actiecode per klant.

• Alleen geldig voor geregistreerde klanten met een zooplus.nl-account dat wordt gebruikt voor binnenlandse en niet-commerciële doeleinden.

• Het is noodzakelijk om geabonneerd te zijn op de zooplus.nl nieuwsbrief om de actiecode op de geplande datum te ontvangen. Als je vóór 8 oktober een bestelling plaatst en je uitschrijft van de nieuwsbrief ontvang je geen actiecode.

• Geannuleerde of geretourneerde bestellingen worden niet in aanmerking genomen. Om de actiecode te ontvangen, moet de bestelling zonder retourzending worden afgeleverd en ontvangen.

Couponcodes onder 'Mijn zooplus'

Couponcodes onder 'Mijn zooplus'

Ben jij al bekend met onze persoonlijke kortingen? Deze zijn speciaal voor jou bestemd. Je ontvangt hier bijvoorbeeld kortingen op jouw favoriete merken of op gratis verzending.

Wil je weten of jij beschikbare actiecodes open hebt staan? Log dan nu in onder 'Mijn zooplus' en bezoek de pagina couponcodes!

We updaten onze persoonlijke actiecodes regelmatig. Vergeet het dus niet in de gaten te houden. Het kan je veel geld besparen.

Extra korting op geselecteerde producten!

Extra korting op geselecteerde producten!

Wist je dat je extra korting kunt ontvangen op een grote diversiteit aan producten? Klik op bovenstaande banner en selecteer daar de categorie van je keuze om alle producten in die categorie met een extra korting te bekijken. Vink bij het product waar jij interesse in hebt 'Ja, ik wil ..% extra korting' aan en sla nu voordelig in!

Bekijk alle aanbiedingen!

Aanbiedingen voor je hond
Aanbiedingen voor je kat
Aanbiedingen voor je knaagdier
Aanbiedingen voor je vis
Aanbiedingen voor je vogel
Aanbiedingen voor je paard