Pro Plan Nutritition filosofie

Pro Plan filosofie
Optistart

Pro Plan Optistart - compleet voer voor puppies

Optistart is een speciaal honden droogvoer dat rijk is aan kippenvlees en waarvan bewezen is dat het de natuurlijke afweer van jouw puppy ondersteunt en helpt bij het opbouwen van een gezond immuunsysteem. Optistart, onderdeel van het Optinutrition assortiment, bevat een combinatie van speciale voedingsstoffen, waaronder melk en biest. Omdat het natuurlijke afweersysteem van jouw puppy nog niet volwassen genoeg is en mogelijk vatbaarder is voor infectie, bevatten ze licht verteerbare ingrediënten waarvan is bewezen dat ze de darmgezondheid ondersteunen en het risico op aandoeningen verminderen. Het is klinisch bevestigd dat Optistart de lokale en systemische reactie op vaccinaties verbetert en de ontwikkeling van gezonde botten, gezichtsvermogen en hersenen ondersteunt.

Optibalance

Pro Plan Optibalance -  voor de algemene gezondheid

Optibalance is een speciaal samengesteld honden droogvoer waarvan bewezen is dat het voldoet aan alle voedingsbehoeften van jouw volwassen hond. Optibalance, onderdeel van het Optinutrition assortiment, is speciaal ontwikkeld voor de tandverzorging van je hond en ondersteunt ook de gezondheid van de gewrichten, een gezondere levensstijl en geeft de vacht schoonheid en glans van wortel tot punt. Het voer bevat hoogwaardige stukjes kip, vitamine D en zeer efficiënte voedingsstoffen die de algehele gezondheid van jouw hond ondersteunen. Optibalance helpt jouw ​​hond om alle voedingsstoffen binnen te krijgen die hij nodig heeft, zodat hij optimaal van het leven kan genieten.

Optiderma

Pro Plan Optiderma - voor honden met een gevoelige huid

Optiderma is een speciaal samengesteld droogvoer voor volwassen honden waarvan is bewezen dat het huidproblemen helpt verminderen die vaak worden geassocieerd met voedselallergieën. Optiderma, onderdeel van het Optinutrition assortiment, bevat speciaal geselecteerde eiwitbronnen (meer dan 90% van zalm), huidvriendelijke voedingsstoffen zoals zink, essentiële vetzuren en vitamine A, E, B, die huidproblemen helpen verminderen en de gewrichtsgezondheid ondersteunen. De samenstelling helpt jouw ​​hond de uitdagingen van een gevoelige huid onder de knie te krijgen en een gezonde, actieve levensstijl te leiden.

Optidigest

Pro Plan Optidigest - voor honden met een gevoelige spijsvertering

Optidigest is een speciaal samengesteld honden droogvoer dat het gevoelige spijsverteringssysteem van de hond ondersteunt. Optidigest, onderdeel van het Optinutrition assortiment, bevat een speciaal ontwikkelde combinatie van voedingsstoffen die is afgestemd op de leeftijd, grootte en behoeften van jouw hond. De uitgebalanceerde vitamines en mineralen zijn ook bijzonder geschikt voor teefjes die borstvoeding geven. Het helpt ook de balans van microflora te verbeteren en bevordert een goede kwaliteit van de ontlasting dankzij de opname van een natuurlijke bron van prebiotica, ei en bentoniet. Het voer is zorgvuldig bereid, heeft een heerlijke kip- of lamsmaak en is licht verteerbaar om bij elke hap iets goeds te doen.

Optiweight

Pro Plan Optiweight - effectief bij gewichtsverlies

Optiweight is een speciaal ontwikkeld droogvoer voor honden met overgewicht of die zijn gesteriliseerd. Optiweight, onderdeel van het Optinutrition assortiment, is geschikt voor volwassen honden van alle groottes. Het voer bevat weinig vet, wat helpt om een ​​gezond lichaamsgewicht te bereiken en te behouden en om in goede conditie te blijven. Dankzij het hoge eiwitgehalte en het afgemeten vezelgehalte is de effectiviteit bewezen. Hierdoor kan je de eetlust* van jouw hond beter onder controle houden, de spiermassa behouden en het helpt gezonde gewrichten te ondersteunen. Optiweight helpt bij het bereiken van de gewichtsdoelstellingen en voorziet tegelijkertijd de hond van alle voedingsstoffen die het nodig heeft voor de dagelijkse bezigheden.

* in vergelijking met Adult Medium Optibalance.

Optipower

Pro Plan Optipower - voor actieve honden

Optipower is een speciaal samengesteld, eiwitrijk honden droogvoer waarvan bewezen is dat het langdurige prestaties en snel spierherstel bevordert bij volwassen honden van alle groottes, evenals bij drachtige of borstvoeding gevende teefjes. Optipower, onderdeel van het Optinutrition assortiment, bestaat uit +30% eiwitten* en +20% vetten* en is speciaal ontwikkeld om het uithoudingsvermogen te vergroten en een snel herstel te ondersteunen. Het bevat ook belangrijke voedingsstoffen voor actieve honden, evenals Omega-3, dat de natuurlijke ontstekingsremmende processen in de gewrichten van je hond ondersteunt en jouw actieve hond helpt om vol energie te blijven.

* Vergeleken met Optibalance

Optiage

Pro Plan Optiage - voor honden vanaf 7 jaar

Optiage is een speciaal ontwikkeld honden droogvoer waarvan bewezen is dat het je geest langer actief en alert houdt. Optiage, onderdeel van het Optinutrition assortiment, is speciaal ontwikkeld voor oudere honden. Ook al zijn ze nog steeds zo liefdevol en zorgzaam als altijd, ze willen het misschien wat rustiger aan doen. Het voer is gemaakt met een combinatie van voedingsstoffen, waaronder triglyceriden met een alternatieve energiebron voor de hersenen uit plantaardige oliën waarvan is bewezen dat ze alertheid en mentale scherpte bij honden 7+ bevorderen, met zichtbare resultaten binnen 30 dagen.