Alles voor je puppy

Dierenverzekering

Alles voor een perfecte start!

Wat leuk! Een nieuw gezinslid erbij! Maar wat moet je allemaal aanschaffen en waar moet je allemaal aan denken? Wij geven je op deze pagina wat tips & tricks.

Ontdek ons groot assortiment producten speciaal voor jouw pup en lees de handige en interesssante magazine artikelen.

Puppy voer & snacks

Puppy voer & snacks

Droog hondenvoer van hoge kwaliteit, afgestemd op de specifieke behoeften van puppy's en jonge honden, is de basis voor het leven van een gezonde hond. Omdat pups nog groeien, hebben ze een evenwichtige en hoge kwaliteit voeding nodig. Speciaal droogvoer voor puppy's is afgestemd op de specifieke behoeften van puppy's en jonge honden - voor een gezonde groei en een optimale ontwikkeling.

Accessoires

Puppy accessoires

Spelen is voor een puppy een manier van sociale opvoeding. Met speciaal puppyspeelgoed en speeltjes voor jonge honden kan je geweldig met je pup ravotten en spelen. Daarnaast mag natuurlijk ook de halsband niet ontbreken.

zooplus magazine

Meer tips & tricks voor de opvoeding van je pup?

PuppyvoedingPuppyvoeding

Voeding speelt een centrale rol in het leven. Daarom is het belangrijk onze honden al wanneer ze puppy zijn gezond en vooral evenwichtig te voeden. Zo leg je een goede basis voor goede lichamelijke en mentale ontwikkeling.

Artikel lezen
Ontwikkeling van puppy´s: van geboorte tot volwassen hond Ontwikkeling van puppy´s

Iedere pup loopt een aantal ontwikkelingsfases door totdat het een volwassen hond is. Wat er tijdens de ontwikkeling van puppy's allemaal nodig is om uit te groeien tot zelfverzekerde en ontspannen honden lees je in het zooplus magazine.

Artikel lezen

Daarom kies je zooplus

Activeer zooplus Gemak en bespaar 5%*
zooplus ondersteunt goede doelen!
Beoordeeld met een 9,4 door onze klanten