Laat de lente maar komen

Laat de lente maar komen

De eerste zonnestralen sporen ons eropuit te trekken. Wij hebben hieronder de beste aanbiedingen op een rijtje gezet zodat jij en je huisdier op alles zijn voorbereid. Vachtverzorgingsproducten voor een stralende vacht, trainings- en outdoorartikelen voor gezamenlijk plezier: hier vind je alle handige en praktische artikelen voor een goede basis.

Lenteartikelen voor katten Lenteartikelen voor katten Alle aanbiedingen

Of je kat nu liever binnen of buiten is, door het mooie weer en de warme zonnestralen wordt iedere kat weer een stuk actiever. Ontdek nu onze lenteaanbiedingen om ervoor te zorgen dat je goed bent voorbereid.

Lenteartikelen voor honden Lenteartikelen voor honden Alle aanbiedingen

Het stijgende kwik en de langere dagen sporen de bewegingsdrang van je hond aan. Dwarrelen er bij jou thuis ook overal vlokken hondenhaar? Dankzij onze lenteaanbiedingen ben je overal op uitgerust.

😺 Voor jouw kat

🐶 Voor jouw hond

Kom nu alles te weten over verzorging

Verzorging van de vacht Vachtverzorging voor honden Tips voor de vacht

Van kop tot poot verzorgd. Dan ziet je hond er niet alleen goed uit, maar zit ook nog eens goed in zijn vel. Of je hond nu een lange, korte of gekrulde vacht heeft: vachtverzorging is goed voor elke hond. In dit artikel vind je meer informatie.

Vachtverzorging Zo ondersteun je jouw kat Tips voor de vacht

Een dichte, glanzende vacht is een teken dat je kat zowel lichamelijk als mentaal gezond is. De vachtverzorging nemen katten over het algemeen zelf voor hun rekening. Je kunt je kat hierbij ondersteunen door de vacht regelmatig te borstelen.