Uniek eten voor je unieke schat

Gesteriliseerde honden en katten

Gecastreerde katten en honden hebben een verschillende stofwisseling en dus ook verschillende voedingsbehoeften.

Uw dieet moet u voorzien van alle essentiële voedingsstoffen zonder uw dagelijkse caloriebehoefte te overschrijden. Het moet meer vezels bevatten, wat een verzadigd gevoel geeft, en hoogwaardige eiwitten bevatten om de spiermassa te behouden.

We zullen voor u enkele voedingsaanbevelingen van hoge kwaliteit vinden die zijn afgestemd op deze behoefte. Profiteer van onze korting en test vandaag nog onze speciale voeding!

Actiecode: GESTERILISEERD-10

* De actiecode is geldig tot 30/06/2023, op gesteriliseerde en lichte voeding van Briantos, Concept for Life, Feringa, Purizon, Smilla en Wild Freedom. Per bestelling kan slechts één actiecode worden ingewisseld.

  • Droogvoer voor katten
  • Natvoer voor katten
  • Droogvoer voor honden

Ontdek de uitgebreide Sterilized-lijn van Concept for Life

Ontdek de uitgebreide Sterilized-lijn van Concept for Life

Concept for Life voeding komt tegemoet aan de verschillende voedingsbehoeften van honden en katten. Het biedt een complete en uitgebalanceerde voeding die is aangepast aan de specifieke behoeften van uw huisdier, afhankelijk van hun leeftijd, grootte, levensstijl en zelfs ras.

Concept for Life gesteriliseerd hondenvoer voor gecastreerde honden is premium graanvrij droogvoer met vulvezels geselecteerd om gewichtsbeheersing te ondersteunen.

Het droogvoer voor katten is verkrijgbaar in 2 smaken en kenmerkt zich door een bewezen hoge tolerantie en optimale verteerbaarheid en kan bij gesteriliseerde katten de normale urinewegfunctie ondersteunen.

Andere aanbevelingen voor gesteriliseerde kattenmerken:

Smilla
Wild Freedom
Feringa
Wissel van voer