Dieren helpen door voer te bestellen

Help samen met ons Stiching Dierenlot
Stichting Dierenlot

Dankzij de hulp van geëngageerde dierenwelzijnsorganisaties hebben veel viervoeters een nieuw thuis gevonden. Zo hebben ook veel medewerkers van zooplus hun trouwe vriend leren kennen!

Om nog meer dieren een gelukkige toekomst te bieden, zijn onze collega's een bijzondere missie gestart: bij de aankoop van een product* van de merken Concept for Life, Wolf of Wilderness en Purizon wordt 3% van de omzet aan de dierenwelzijnsorganisatie Stichting Dierenlot gedoneerd (*actie loopt van 21/09/2021 tot en met 03/10/2021).

Concept for Life

Concept for Life

Concept for Life

Onze zooPets Roosevelt en Hugo worden verwend met veel aandacht en lekkernijen, maar dat was niet altijd het geval: Roosevelt is als klein katje in Toronto op straat gevonden en Hugo is gered van een broodfokker in Fuerteventura. Ze kunnen dankzij de inzet van talrijke dierenwelzijnsorganisaties uitkijken naar een goede toekomst. Hun geschiedenis is uniek en zo zien ze hun voeding ook het liefst: op maat gemaakt, aangepast aan de grootte, levensstijl, leeftijd en speciale behoeftes. Helemaal gericht op het (nieuwe) leven!

Wolf of Wilderness

Wolf of Wilderness

Wolf of Wilderness

De geliefde Labrador is bekend om zijn vriendelijke karakter en verdient daarom goede verzorging. Labrador Tess werd in 2011 gered uit een opvang in Engeland en geniet sindsdien iedere dag van het leven. Ondanks haar hoge leeftijd van bijna 12 jaar houdt ze de collega's van zooplus nog altijd bezig. Dan is het ook niet gek dat Tess graag wild en oorspronkelijke voeding wil en daarbij de wildernis opzoekt met graanvrije hondenvoeding van Wolf of Wilderness!

Purizon

Purizon

Purizon

De lieve Lotti werd als puppy in de straten van Kroatië gevonden en geadopteerd. Kater Tango werd met behulp van het 'blauwe kruis' gered. Sindsdien zijn ze deel van de zooplus-familie. Lotti en Tango zamelen met hulp van Purizon donaties in voor soortgenoten die tot op heden nog niet zoveel geluk hebben gehad om gered te worden. Ze houden namelijk beide van het eiwitrijke, uiterst smaakvolle voer van Purizon dat op de natuur is geïnspireerd!