Twee keer zoveel vreugde - bestel nu en steun goede doelen

Bespaar en steun een van de goede doelen!

Dieren in nood: alle huisdieren verdienen zorg, genegenheid en een liefdevol gezin. Helaas hebben niet alle dieren het zo goed als onze huisdieren. Daarom steunen we ook in de decembermaand het dierenwelzijn.

Twee keer zoveel vreugde: maak niet alleen je eigen huisdier blij, maar steun direct ook andere huisdieren. Het geschonken bedrag komt ten goede aan toegewijde goede doelen.

Zo werkt het: deze maand doneren we 100% van de verkoopwaarde voor elke aankoop van de hieronder geselecteerde traktaties. Bovendien verhoogt zooplus het donatiebedrag met 50 cent voor elke verkochte snack.**

7 stuks Barkoo Dental Snacks7 stuks Barkoo Dental SnacksInzamelingsactie

Nu voor slechts € 1,-

Koop nu en steun dieren in nood ►
2 x 3 Feringa Sticks Kip & Eend2 x 3 Feringa Sticks Kip & EendInzamelingsactie

Nu voor slechts € 1,-

Koop nu en steun dieren in nood ►
DCN

Stichting DCN Geleidehonden leidt hoogwaardige blindengeleidehonden op en stelt deze beschikbaar aan mensen met een visuele beperking. Hiermee wordt de zelfstandigheid, mobiliteit en bewegingsvrijheid enorm vergroot, onafhankelijk kunnen zijn!

De relatie tussen hond, cliënt en instructeur staat bij ons centraal en is daarom altijd maatwerk zodat het beste in de cliënt en de geleidehond naar boven word gehaald 💚

** Gebruiksvoorwaarden

Geldig t/m 24 december 2020. Maximaals drie snacks per bestelling en zolang de voorraad strekt.

 

Daarom kies je zooplus

Activeer zooplus Gemak en bespaar 5%*
zooplus ondersteunt goede doelen!
Beoordeeld met een 9,4 door onze klanten