Loki

zooplusdogs-Loki
  • Over Loki
  • Loki's favoriete
  • Loki's profiel
Over Loki

Over Loki

Over Loki

Loki Hallo, mijn naam is Loki en ik werk sinds afgelopen zomer op kantoor in München. Tijdens mijn tijd bij zooplus heb ik veel geleerd en neem ik mijn rol hier zeer serieus. De basis van trucjes, zoals op commando blaffen of rollen, beheers ik moeiteloos, en een van mijn taken is ook het verzorgen van het pauze-entertainment voor mijn collega's. Het is een geweldige win-winsituatie, want daarbij krijg ik altijd heel veel snacks. In de wintermaanden verkleed ik me altijd als Rudolf het rendier en trek ik mijn baasje met haar slee de heuvels op. Bergafwaarts probeer ik haar dan altijd te vangen – is ontzettend leuk!

zooplusdogs-Loki Products 1 Geen voerbak blijft leeg bij mijPurizon Black Angus

Kipfilet gecombineerd met stevig Black Angus rundvlees - daar gaat mijn hondenhart sneller van kloppen. Na een lange wandeling in de natuur met mijn harige vrienden is dit precies wat ik nodig heb om weer energie te krijgen. Purizon is ook graanvrij en de smaak is fantastisch!

Naar het product
zooplusdogs-Loki Products 2Heerlijke ontspanning Hondenbed SleepyTime

Na mijn avonturen rust ik hier het liefst uit: in mijn hondenbed Sleepy Time grijs met een extra pluizig kussen! Zelfs uitstapjes door modder en water kunnen geen kwaad, want het is water- en vuilafstotend! Dus bezorgt het zowel mij als mijn baasje mooie dromen!

Naar het product