Lola

zooplusdogs-Lola banner
  • Over Lola
  • Lola's favoriete
  • Lola's profiel
Over Lola

Over Lola

Hallo, mijn naam is Lola en ik werk al 15 maanden als Social Media Manager bij zooplus. Met mijn 6 jaar heb ik veel ervaring in mijn vakgebied en heb ik dus ook een schat aan snack-ervaring - hier kan niemand tegenop. Met mijn schattige blikken betover ik niet alleen mijn baasje, maar laat ik ook alle harten op kantoor smelten. Maar in het weekend heb ik alleen oog voor mijn geliefde piepbal. Mijn baasje gooit hem altijd extra ver voor me. Dus na een vermoeiende dag kan ik dan samen met mijn baasje op de bank ploffen. Tijd om te ontspannen!

Lola's Favoriete 1Vergeet je tanden niet te poetsen!kooa tandverzorging

Mondhygiëne is niet het leukste wat er is, maar met de kooa tandverzorgingsset is het helemaal niet vervelend. Met het zachte siliconen vingerdoekje reinigt mijn bazin mijn tanden extra zacht en de veganistische tandgel heeft ook nog eens de smaak van...? Nou, kip!

Bekijk hier het product
Lola's Favoriete 2Lola testenHondenbed Flocke

Het bed "Flocke" is als een knus nestje waarin ik me de hele dag kan nestelen. Ik waardeer vooral de visco-elastische vlokken die zich perfect aan mijn lichaam aanpassen. De zachte, witte pluche hoes is niet alleen stijlvol, maar ook supercomfortabel voor mijn harige neus.

Bekijk hier het product