Milo

zooplusdogs-Milo  Banner
  • Over Milo
  • Milo's favoriete
  • Milo's profiel
Over Milo

Over Milo

Mijn naam is Milo, maar de meeste mensen noemen me Miles. Ik maak trouwens ook veel kilometers in de behendigheidstraining, waar ik de beste van mijn klas ben. Als ik niet train, werk ik als direct marketing manager op het Nederlandse kantoor van zooplus. Hier houd ik altijd alles in de gaten. Over ogen gesproken - helaas ben ik maar met één goed oog geboren. Maar dat geeft niet, want ik weet niet anders. Bovendien staat mijn bazin altijd aan mijn zijde als ik hulp nodig heb. We zijn een echt dreamteam!

Milo op het werk

zooplusdogs-Milo Pictures 13, 2, 1 - naar de voerbak!Purizon Adult

Het kost me veel zelfbeheersing om braaf naast het Purizon Adult natvoer met kipfilet en Black Angus & kalkoen, zoete aardappel & cranberry te gaan zitten - alleen mijn anti-schrokvoerbak zegt me dat ik anders kan. Maar wie kan er "nee" zeggen tegen 45% kipfilet van hoge kwaliteit?! Ik niet!

Bekijk hier het product
zooplusdogs-Milo Pictures 2De "L" in Milo staat voor "lekkernij”Barkoo Twister

Hoe herken je een blije hond? Nou, het kauwplezier met Barkoo Twister is echt van mijn gezicht af te lezen. De gevulde runderhuid met fijne kippenlever en heerlijke zoete aardappel is moeilijk te weerstaan - en ik zou er uren op kunnen kauwen.

Bekijk hier het product