Ronya

zooplusdogs-Ronya
  • Over Ronya
  • Ronya's favoriete
  • Ronya's profiel
Over Ronya

Over Ronya

Hallo! Mijn naam is Ronya. Dat is niet altijd zo geweest, want ik ben geboren als "Zemphira - de ster uit Sint-Petersburg". Omdat veel mensen moeite hadden om mijn naam te onthouden, heb ik nu een artiestennaam, namelijk Ronya. De naam Ronya betekent overigens winnares. Als ik in het fietsmandje van mijn baasje door de natuur word rondgereden, voel ik me ook als een winnares en kan ik van het prachtige uitzicht genieten. Maar ik hou ook van sporten, dus jaag ik minstens 1 keer per dag op eekhoorns in het park. Tot nu toe heb ik er nog geen gevangen. Misschien moet ik wat meer trainen en me minder door mijn baasje op haar fiets laten rondrijden.

zooplusdogs-Ronya products 1Ronya testLukullus

Mijn culinaire hoogtepunt? Lukullus premium droogvoer in de variant kip met forel. De heerlijke ingrediënten die gebruikt worden zijn gewoonweg eersteklas. Ik heb gehoord dat ze voorzichtig koud worden geperst om de natuurlijke smaak en voedingsstoffen te behouden. Dat proef je!

Bekijk hier het product
zooplusdogs-Ronya products 2Ronya testRocco Roll Originals

Mijn baasjes brachten me onlangs "Rocco Rolls Originals", deze heerlijke kauwstaafjes met kipsmaak. Ze zijn niet alleen lekker, maar ook knapperig, wat perfect is voor mijn kleine tandjes. Het duurt even voordat ik ze op heb, dus lang kauwplezier is gegarandeerd!

Bekijk het product