Gebruiksvoorwaarden

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op jouw online klantenaccount bij zooplus (hierna "zooplus account" genoemd), een dienst van zooplus SE Sonnenstraße 15, 80331 München, Duitsland (hierna "zooplus" genoemd).

De registratie en het gebruik van het zooplus account is enkel bedoeld voor privégebruikers woonachtig in de Europese Economische Ruimte, Zwitserland, Noorwegen en het Verenigd Koninkrijk. Door registratie bij zooplus en het gebruik van het zooplus account alsmede de andere diensten van zooplus ga je akkoord met de volgende gebruiksvoorwaarden:

I. zooplus account

 • 1. Registratie

  1.1 Het zooplus account is bedoeld voor individuele en persoonlijke registratie op naam. Om deze reden is registratie voorafgaand aan gebruik vereist. De vereiste velden van het online formulier moeten door de gebruiker naar waarheid worden ingevuld. Het is niet toegestaan om namen of adressen van derden of een pseudoniem in te vullen. Na registratie kan de gebruiker zijn/haar zooplus account gebruiken door zijn/haar inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) in te voeren. De gebruiker mag zijn/haar inloggegevens gebruiken voor toegang tot andere zooplus diensten, zoals Zoek een dierenarts, etc.

  1.2 Registratie is enkel mogelijk voor meerderjarige personen. Per gebruiker mag slechts één zooplus account worden aangemaakt.

II. Mijn huisdierprofiel 

Het Mijn huisdierprofiel-programma (hierna "Mijn huisdierprofiel" genoemd) is een van de diensten die door zooplus wordt aangeboden. Je kunt in totaal 10 huisdierprofielen aanmaken. Je kunt jouw huisdierprofielen te allen tijde wijzigen of verwijderen. Het zooplus account zal blijven bestaan ongeacht de aanmaak van een Mijn huisdierprofiel tot verwijdering door de gebruiker of door zooplus.

Prijzen in € incl. BTW * Leveringsvoorwaarden.

"Van"-prijs = De laagste prijs van het artikel in de afgelopen 30 dagen.

333voor je eerste aanmelding
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Selecteer je huisdier(en)

Betaalmethoden

Bezorgdiensten

 • Dpd
 • DHL
 • PostNL
 • Mondial Relay
 • bpost

Veilig shoppen

Sociale media

 • App Store
 • Google Play