Over zooplus

Main banner over ons

Over ons: zooplus stelt zichzelf voor

Over ons – Leer zooplus kennen!

Ben je gek op dieren en wil je dat het jouw huisdier nooit aan wat dan ook ontbreekt? Voor ons bestaat er niets belangrijkers dan voor jou en lieve huisdier deze wens in vervulling te laten komen. Dat doet zooplus.nl namelijk al sinds 2007!

Of je huisdier nu vinnen, vleugels, hoeven of poten heeft: wij helpen je graag om aan de behoeften van je huisdier te voldoen. Aangezien wij uit eigen ervaring weten hoe lastig het kan zijn om het beste voer en de juiste accessoires te vinden, bezorgen wij alles wat je nodig hebt tot aan je voordeur. Van zakken voer tot stro of hooi en zelfs likstenen: wij zorgen ervoor dat je het in huis hebt. Het sjouwen met pakken en zakken vanuit de supermarkt is dus verleden tijd. Vanaf nu kun je al je aandacht op je huisdier richten.

zooplus voedsel bannner

Ons smaakvol aanbod aan voer laat dierenharten sneller kloppen

 • Droogvoer: gedroogd voer voor katten of honden in de vorm van pellets, koekjes of brokken. Het is aangepast aan de individuele behoeften van je dier. Het vormt de basis voor een evenwichtige voeding en zorgt daarnaast voor veel kauwplezier!
 • Natvoer: smakelijk natvoer voor katten of honden. Als compleetvoer of als toevoeging met een hoog watergehalte voor een evenwichtige voeding voor je lieve huisdier. Voorziet je kat of hond optimaal van alle belangrijke voedingsstoffen met een uitgebalanceerd watergehalte.
 • Snacks: bied een lekkere snack aan als tijdverdrijf, voor de opvoeding of training van je huisdier. Voor ongekend kauwplezier voor honden, katten en knaagdieren. Met name onze kleine snacks zijn ideaal als beloning na of tijdens een training.
 • Voedingssupplementen: met onze voedingssupplementen worden de vitaminen- en voedingsstoftekorten aangevuld zodat je huisdier een gezonde basis binnenkrijgt.
 • BARF: natuurlijk en rauw voer voor je hond dat is aangepast aan zijn oorspronkelijke voedingswijze als afstammeling van de wilde wolf. Bevat rauwe groente, fruit en vlees.
zooplus accessoires

Kleurrijke en vrolijke accessoires!

Naast dierenvoer en snacks biedt zooplus natuurlijk ook ruim keuze aan accessoires voor je huisdier. Een lekkere slaapplek, voerbakken en interessant speelgoed voor je hond of kat zijn essentieel voor zijn of haar geluk en welzijn. Voor een optimale verzorging mag het hen dus niet aan accessoires ontbreken. Daarom vind je bij zooplus een brede selectie aan leuke accessoires. Zo kun je je huisdier niet alleen goed vervoeren, maar ook opvoeden en trainen. Natuurlijk is plezier ook een belangrijke factor. Daarom hebben we ook veel aantrekkelijk speelgoed waarmee je huisdier naar hartenlust kan spelen. Jong of oud: bij onze accessoires is er voor ieder dier wel wat te vinden!

Wist je dat...

 • wij ons in meer dan 13 steden met bijna 800 medewerkers inzetten voor jouw huisdier?
 • wij op bijna iedere verdieping in het hoofdkantoor in München lieve kantoorhonden hebben die ons iedere dag opvrolijken?
 • ons zooplus-team uit meer dan 60 nationaliteiten bestaat?
zooplus voordelige kwaliteitsmerken

Geselecteerde merken

Met behulp van geselecteerde merken bieden wij kwalitatief en hoogwaardig voer & snacks voor honden, katten, knaagdieren, wilde vogels en paarden. Daarnaast hebben wij ook voor iedere kat de juiste kattenbakkorrels. Het voer is optimaal afgestemd op de individuele behoeften en smaakt daarnaast bijzonder goed. Al onze schappen worden continu uitgebreid en getoetst op kwaliteit zodat jij je dier een omvangrijke en soortspecifieke voeding kan bieden. Of je nu op zoek bent naar droogvoer, natvoer, snacks, compleetvoer of aanvullend voer: bij de geselecteerde merken vind je een afwisselend, gezond, hoogwaardig en vooral lekker assortiment. Exclusief verkrijgbaar bij zooplus!

Om het optimale voer voor je huisdier aan te kunnen bieden worden al onze producten aan de hand van vastgelegde recepten ontwikkeld. Daarnaast bevat het voer een optimale voedingsstofcombinatie en is het dus perfect op de eisen van je huisdier afgestemd, zonder toevoegingen. Dit garandeert ons ontwikkelingsteam van dierenartsen en voedingswetenschappers.

De voordelen van deze merken in één oogopslag:

 • Vrij van soja en suiker;
 • Vrij van kunstmatige kleurstoffen, aroma's en conserveermiddelen;
 • Omvangrijke en soortspecifieke voeding;
 • Afwisselend en hoogwaardig assortiment;
 • Niet alleen gezond, maar ook smaakvol.
zooplus ondersteunt goede doelen

zooplus ondersteunt de dierenbescherming

Wij beschouwen regelmatige donaties aan organisaties voor dierenbescherming als een bijzondere gelegenheid om dieren in nood de hulp te bieden die ze normaal gesproken van een baasje hadden gekregen. Organisaties voor dierenbescherming zetten zich er ondanks financiële tekorten wereldwijd voor in om dieren uit noodsituaties te bevrijden en ze een mooi leven te bieden. zooplus ondersteunt deze organisaties al sinds het begin. Dit doen we niet alleen door basisvoedsel te verstrekken, maar ook leuk speelgoed en accessoires. Samen met jou konden we op verschillende manieren een positieve bijdrage leveren!

Met ons liefdadigheidsmerk zoolove konden we dankzij jullie in 2020 met heel zooplus een totaalbedrag van 350.803 euro doneren, waarvan 33.589 euro uit Nederland kwam.

Een bijzondere boodschap van dank gaat daarbij uit naar onze klanten die een deel van hun verzamelde zooPoints hebben gedoneerd

Onze voerdonaties

zooplus voerdonaties

Als je een artikel retour stuurt, doen wij ons best om dat zo duurzaam mogelijk te verwerken. Een selectie van retourzendingen van voer, accessoires en speelgoed wordt regelmatig verzameld en vervolgens gedoneerd aan dierenwelzijnsorganisaties. Daardoor kunnen ook dieren zonder thuis genieten van een gelukkig en zorgeloos leven!

zoolove by zooplus

zoolove by zooplus

Wil je met iedere aankoop bij zooplus iets voor dieren in nood betekenen? Word dan lid van onze zoolove-familie. Bij aankoop van onze zoolove-producten doneren wij 10% van de inkoopprijs (zonder btw) aan een geselecteerde dierenbeschermingsorganisatie. Dankzij jouw bijdrage kunnen we ook de levensomstandigheden van dieren zonder baasjes verbeteren! Met onze zoolove-producten doe je zowel jouw lieve huisdier als dieren in nood een plezier.

zooPoints voor het goede doel

zooPoints voor het goede doel

Je kunt met je zooPoints ook iets moois betekenen en ze gebruiken voor een donatie aan dierenbeschermingsorganisaties. Per periode ondersteunt zooplus een geselecteerde organisatie. Meer informatie over het goede doel van deze periode vind je hier. Met de gedoneerde zooPoints worden voer- en accessoiredonaties samengesteld die ten goede komen aan deze organisaties. Voor jou zijn daar geen bijkomende kosten aan verbonden!

Kortingen voor fokkers en dierenwelzijnsorganisaties

Steeds meer fokkers bereiken financieel hun grenzen als jonge dieren met de optimale voeding en accessoires moeten worden opgevoed. Omdat we het belangrijk vinden dat jonge dieren gezond kunnen opgroeien, ontvangen dierenfokkers exclusief bij zooplus een korting van 10% op alle voldane bestellingen vanaf € 79,-. Daardoor kunnen de dieren gelukkig en gezond opgroeien zonder dat het hen ontbreekt aan speelgoed of accessoires.

Om de dierenbeschermers een helpende hand te bieden wil zooplus een actieve bijdrage leveren aan het dierenwelzijn. Dit doen we door middel van een exclusieve korting voor dierenwelzijnsorganisaties. Ondanks een groot tekort aan financiële middelen bij dergelijke organisaties moeten de basisvoorwaarden voor een mooi dierenleven voor ieder dier gegarandeerd kunnen worden. Zo kunnen ze later in goede gezondheid naar een nieuw thuis.

De zooplus-nieuwsbrief

De zooplus-nieuwsbrief

Je kunt je laten informeren over gunstige aanbiedingen, spannende nieuwtjes en ongeëvenaarde probeeraanbiedingen. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte. Zo mis je geen enkele goed geprijsde weekaanbieding meer! Bij de inschrijving voor de nieuwsbrief ontvang je als bedankje voor je interesse 333 zooPoints die je kunt inwisselen voor geweldige aanbiedingen in onze bonusshop!

Bonusprogramma

zooplus bonusprogramma

Punten sparen en korting inwisselen! Verzamel zooPoints met ons bonusprogramma en zoek als je je zooPoints inwisselt gratis producten in onze bonusshop uit! Hoe werkt het? Per betaalde euro ontvang je een zooPoint. De zooPoints worden bijgeschreven na betalingsontvangst en kunnen worden ingewisseld voor producten uit onze bonusshop. Het bonusprogramma is kosteloos en vrijblijvend. Er ontstaan voor jou dus geen bijkomende kosten.

Vrienden uitnodigen en een bedankje ontvangen!

Vrienden uitnodigen en een bedankje ontvangen!

Als je net zo overtuigd bent van zooplus als wij zijn, schroom dan niet om ons aan te bevelen! Met iedere ingewisselde code voor 10% welkomstkorting voor je familie en vrienden ontvang je een klein bedankje van 350 zooPoints op je zooPoints-account. Ontvang vandaag nog je dankjewelprovisie en beveel zooplus aan.

Awards

zooplus awards

De afgelopen jaren hebben we dankzij de steun van onze klanten verschillende awards in de wacht weten te slepen. Hier zijn we erg trots op, want de steun van onze klanten betekent alles voor ons. Op onze awards-pagina vind je een overzicht van alle onderscheidingen voor zooplus Nederland.

Banner dierenarts

Andere services

Zoek een dierenarts bij jou in de buurt

Met de functie Zoek een dierenarts vind je snel en gratis in heel Nederland een geschikte dierenarts bij jou in de buurt. Deze exclusieve zooplus-service biedt je de mogelijkheid om voor jouw huisdier specifiek op vakrichting of woonplaats een passende dierenarts te vinden.

Banner zooplus magazine

Het zooplus Magazine en social media

Ontdek ons zooplus Magazine voor actuele informatie en wetenswaardigheden over het houden van verschillende dieren. Het zooplus Magazine heeft artikelen over honden, katten, vissen, vogels, knaagdieren en paarden. Je vindt er gratis vakkundige informatie. Zo blijf je optimaal up-to-date en kun je iedere dag nog beter inspelen op de behoeften van je huisdier.

Word deel van onze Social Media Community en blijf in contact met andere dierenliefhebbers. Deel je foto's op onze social media-kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram en laat je huisdier aan iedereen zien. Doe vandaag nog gratis mee en wordt als eerste geïnformeerd over nieuwe wedstrijden of prijsvragen.

Word jij ook lid van de zooplus familie?

Banner we need your power