#1 best verkochte merken

Elke huisdiereigenaar kijkt ernaar uit om de beste kwaliteit voor zijn dierbaren te kopen! De klanten van zooplus hebben ontdekt dat sommige van onze geselecteerde merken ongelooflijk veel waar voor hun geld bieden, en door mond-tot-mondreclame zijn dit de best verkochte merken bij zooplus (in alle zooplus shops in Europa) in de volgende categorieën:

Meest gekochte merken voor honden bij zooplus:*

Top #1 Merken Hond
Wolf of WildernessGraanvrij droogvoer voor hondenWolf of Wilderness

Dit graanvrije droogvoer is gebaseerd op het oorspronkelijke dieet van de wolf in het wild. Het hoge aandeel vers vlees, de 100% graanvrije receptuur, verfijnd met wilde bessen en wilde kruiden bieden uw hond een evenwichtig en aan de soort aangepast menu dat het instinct van de wolf volgt.

Rocco NatvoerNatvoer voor hondenRocco

Rocco natvoer bestaat in de eerste plaats uit een hoog aandeel vlees en orgaanvlees van topkwaliteit. Voorzichtig bereid om de geweldige smaak te behouden, plus vitale voedingsstoffen - ideaal om de behoeften van uw vleesliefhebbende hond te voldoen! Met graanvrije varianten om te ontdekken.

Rocco SnacksHondensnacksRocco

Rocco biedt een grote selectie van premium kwaliteit snacks met een hoog vleesgehalte. Wilt u uw hond trainen, verwennen of gewoon een beetje bezig houden? Of het nu gaat om heerlijke filetvleesreepjes of stevige gedroogde natuurlijke snacks - uw hond zal enthousiast zijn!

Meest gekochte merken voor katten bij zooplus:*

Top #1 Merken Kat
PurizonDroogvoer voor kattenPurizon

Geïnspireerd door de veelzijdigheid van de natuur: 70% geselecteerde dierlijke ingrediënten met veel vlees & vis, 30% vruchten en groenten in natuurlijk graanvrije recepturen zorgen voor een hoog eiwitgehalte van min. 42%. In plaats van graan of rijst bevat het 30% groenten, fruit en kruiden.

TingerinoKattenbakvullingTingerino

Tigerino kattenbakvulling is aangepast aan de behoeften van uw kat. Ongeacht of het gaat om hoogwaardige klonterende kattenbakvulling van klei of silicaat, deze poducten zijn extreem absorberend. Het remt bacteriën en stopt geurtjes in enkele seconden. Bovendien is het zeer betaalbaar!

CosmaKattensnacksCosma

Cosma Snackies zijn een natuurlijke premium kattensnack van 100% puur vlees of vis. De gevriesdroogde snacks zijn zeer gewild bij katten vanwege hun intense smaak en aroma!

*Gebaseerd op de geconsolideerde verkopen van alle zooplus shops in Europa. Laatste update: 5/12/2022.