Voorbereid op de koude en donkere dagen

Voorbereid op de koude dagen

De dagen beginnen steeds kouder te worden. Tijd om je hond en/of kat een lekkere warme mand te geven. Nu je hond en/of kat meer binnen zal zijn is het goed om ze uit te dagen met bijv. intelligentie speelgoed. Bekijk ze op deze pagina en bereid je voor op de winter!

Kussens, manden en dekens voor je hond

Kussens, manden en dekens voor je hond

Ben je op zoek bent naar de fijnste slaapplek of ligplaats voor je hond? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Wij hebben de meest knusse manden, de zachtste kussens, de lekkerste banken en nog veel meer voor iedere hond. Van zachte hondenhollen voor je puppy tot stevige orthopedische banken voor je hond op leeftijd.

Voorkom verveling bij je hond

Voorkom verveling bij je hond

Tijdens de koude winter dagen zal je hond vaker in huis. Om je hond spelend uit te dagen en verveling te voorkomen hebben we verschillende soorten speeltjes die verveling voorkomen.

Wat te denken van de intelligentie speeltjes, het zorgt voor een mentale uitdaging en training van je hond. Uiteraard kun je ook een leuk kauw- of piepspeeltje geven ter afwisseling.

Manden, dekens en holletjes voor je kat

Manden, dekens en holletjes voor je kat

Katten houden erg van warm en knus. Daarom is een liefdevolle slaapplaats voor elke kat erg belangrijk. Hier vind je een grote selectie van kattenmanden, kattenkussens, kattendekens en holletjes voor je kat. Zodat hij nooit meer ergens anders slaapt.

Voorkom verveling bij je kat

Voorkom verveling bij je kat

Tijdens de koude winter dagen zal je kat niet snel meer naar buiten gaan. Om te voorkomen dat je kat zich gaat vervelen hebben we verschillende leuke speeltjes die je kunt afwisselen. Op die manier kun je je kat vermaken en blijven stimuleren om te spelen

Een leuk krabmeubel mag zeker niet ontbreken in huis wanneer je kat veel binnen is. Bekijk onze krabtonnen en krabpalen en bereid je voor op de winterdagen.