Royal Canin Canine Care Nutrition

Main banner Royal Canin Canine Care Nutrition

Geef jouw hond een voeding op maat, die is aangepast op de speciale behoeften van jouw hond.

Niemand kent jouw hond zoals jij hem kent. Je merkt zelfs de kleinste veranderingen op, zoals gewichtstoename, een doffe vacht, verminderde eetlust, of de eerste tekenen van lichte huidirritatie, lang voordat iemand anders ze op zou merken. Het zijn deze kleine details die jou een uniek inzicht geven in de gezondheid van jouw hond.

Coat Care

Coat Care

Derma Comfort

Derma Comfort

Digestive Care

Digestive Care

Light Weight Care

Light Weight Care

Sterilised

Sterilised

Joint Care

Joint Care

Light Weight Care

Merk je dat jouw hond is aangekomen?

Deze voeding bevat een aangepast eiwitgehalte om de spiermassa te behouden alsmede een verlaagd vetgehalte. Oplosbare en onoplosbare vezels ondersteunen het verzadigingsgevoel van jouw hond, evenals een goede spijsvertering.

Coat Care

 

Urinary Care

Is het je opgevallen dat jouw hond te weinig drinkt?

Deze formule ondersteunt de verdunning van de urine en waardoor kristallen en urinestenen minder snel gevormd kunnen worden.

Dental Care

Weet je hoe belangrijk gebitsverzorging is voor jouw hond?

Deze brokjes hebben een geavanceerde textuur die ontworpen is om het oppervlak van de tanden te reinigen. Tegelijkertijd helpen calciumvangers de vorming van tandplak en tandsteen te voorkomen.

Sterilised

Heb je gemerkt dat jouw hond sloom is?

Na de castratie zal dit voer jouw hond helpen om een gezond gewicht te behouden. Daartoe bevat het licht verteerbare eiwitten, weinig vet en voedingsvezels, die een verzadigd gevoel verzadiging en een goede spijsvertering ondersteunen.

Exigent

Is jouw hond een kieskeurige eter?

Om zelfs de meest kieskeurige eters tevreden te stellen bestaat deze voeding uit knapperige brokjes en een romige kern. Het voer bevat een evenwichtige hoeveelheid hoogwaardige eiwitten, vetten, vezels, vitaminen en mineralen.

Derma comfort

Heb je gemerkt dat jouw hond te vaak krabt?

De formule bevat omega 3- en 6-vetzuren, waaronder GLA, EPA en DHA, om de gevoelige huid te ondersteunen en te voeden. Bewezen resultaten: 91% van de huisdiereigenaren is tevreden na 2 maanden (Royal Canin interne studie).

Digestive Care

Heb je gemerkt dat jouw hond gevoelig is voor spijsverteringsproblemen?

Ter bevordering van een evenwichtige darmflora en een optimale kwaliteit van de ontlasting bevat deze formule licht verteerbare eiwitten, een evenwichtige mix van prebiotica alsmede oplosbare en onoplosbare vezels.

Relax Care

Heb je gemerkt dat jouw hond vaak onrustig of angstig is?

Om jouw hond te helpen om beter met veranderingen om te gaan, ondersteunt deze formule het welzijn van jouw hond met een actief natuurlijk eiwit dat bekend staat om zijn kalmerende werking.

Joint Care

Heb je gemerkt dat jouw hond al na een paar minuten beweging langzamer wordt?

Deze formule biedt geavanceerde voedingsstoffen, waaronder collageen, die het gewrichtskraakbeen ondersteunen om botten en gewrichten gezond te houden.

Natvoer royal canin banner