Royal Canin Kitten

Gefeliciteerd met jouw nieuwe kitten!

Als nieuwe eigenaar van een kitten neem je veel beslissingen. Sommige daarvan kunnen de gezondheid en het gedrag van je kitten beïnvloeden. Royal Canin heeft voedingsoplossingen voor kittens ontwikkeld om aan hun specifieke voedingsbehoeften te voldoen en je kitten de beste start in het leven te geven.

Kitten

Kitten

1 - 4 maanden

1 - 4 maanden

4 - 6 maanden

4 - 6 maanden

Na het steriliseren

Na het steriliseren

jongvolwassen

Jongvolwassen

Producten voor volwassen katten

Volwassen katten

DE GROEIFASEN VAN JE KITTEN

Als je de verbazingwekkende ontwikkeling van je kitten van geboorte tot volwassen kat begrijpt, kun je ervoor zorgen dat ze in elke groeifase de optimale voeding krijgen.

Banner royal canin kat

Fase 1

In deze fase heeft je kitten bepaalde vetzuren nodig (DHA-Omega 3). Na 3 maanden hebben zijn hersenen hun definitieve grootte bereikt.

Fase 2

Tussen de 3e en 12e week is je kitten bijzonder gevoelig. Op de leeftijd van 3 tot 4 maanden hebben kittens al 40% van hun uiteindelijke gewicht bereikt.

Fase 3

Tijdens deze fase kan je kitten beter verteerbare voedingsstoffen opnemen. De groei vertraagt een beetje en de botten en spieren ontwikkelen zich.

Fase 4

Na sterilisatie eten kittens meer, maar tegelijkertijd daalt hun energiebehoefte met meer dan 30%. Het sluiten van de groeiplaten geeft aan dat je kitten is uitgegroeid tot een kat.

KIES HET RAS VAN JE KITTEN

GOED GEVOED IN ELKE FASE

Ontdek aangepast kittenvoer voor elke leeftijd en grootte. Geef je kitten een kittenvoeding die speciaal is aangepast aan zijn grootte totdat hij volgroeid is.

Banner royal canin products

Royal Canin advies

Kitten food advisor
Wij kunnen je helpen de juiste keuze te maken

Vind het juiste voedingsprogramma voor je kat in slechts een paar stappen, individueel aangepast aan zijn behoeften.

Droog en natvoer

Royal Canin voedingsoplossingen voor kittens

Het opvoeden van een kitten is een spannende, maar soms ook uitdagende taak. Royal Canin heeft voedingsoplossingen voor kittens ontwikkeld om aan hun specifieke voedingsbehoeften in alle groeistadia te voldoen en ze de beste start in het leven te geven.

SPECIAAL AANGEPAST AAN DE KAAKGROOTTE VAN KITTENS

Royal Canin brokken

De brokjes zijn rijk aan voedingsstoffen en ontworpen om het kauwen aan te moedigen. Het oppervlak kan de gezondheid van het gebit ondersteunen door een poetseffect tijdens het kauwen. Het hogere vochtgehalte van vochtige voeding kan de urinewegen ondersteunen en bijdragen aan een gezond gewicht.