Cosma Natvoer

Cosma Natvoer

PURE SMAAK & VEEL LIEFDE!

Katteneigenaren waarderen een dieet van hoge kwaliteit van hun geliefde huisdier. Cosma blinkt hier in uit: 100 procent natuurlijke ingrediënten, met een bijzonder hoog vlees- of visgehalte en vrij van additieven. Cosma enthousiasmeert niet alleen de kat, maar ook de mens. Verfijnde recepten overtuigen het meest veeleisende gehemelte van de kat en benadrukken de pure smaak van de geselecteerde ingrediënten op een natuurlijke manier. Voor een natuurlijk dieet ten behoeve van jouw geliefde huisdier!

Cosma Original

Cosma Original is een hoogwaardig premium natvoer voor volwassen katten, gemaakt van sappig vlees of delicate vis in filetkwaliteit. Elke variëteit bevat slechts één enkel eiwitbron in smakelijke gelei. Het pure aanvullende voer is gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten en is vrij van kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen, tevens draagt het ​​bij aan een soortspecifiek dieet. Een onmiskenbare smaakervaring!

Cosma Asia

Cosma Asia bestaat uit veel vers, sappig vlees, fijne vis of heerlijke zeevruchten in smakelijke gelei, exotisch en licht verfijnd met rijst. Elke variëteit bevat twee of meer eiwitbronnen. Het pure aanvullende voer in filetkwaliteit is gemaakt van natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten en is vrij van kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen, ook draagt ​​het bij aan een soortspecifiek dieet. Een onmiskenbare smaakbeleving!

Cosma Nature

Cosma Nature is een natuurlijk premium kattenvoer van filetkwaliteit met een bijzonder hoog vlees- of visgehalte van 75%. Alle ingrediënten worden voorzichtig gekookt in eigen sap. Het pure aanvullende voer is vrij van kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen, tevens draagt ​​het bij aan een soortspecifiek dieet. Een onmiskenbare smaakervaring!

Cosma Soup

Cosma Soup, is gemaakt van fijn vlees of vis in een delicate bouillon, geeft jouw kat een bijzonder genotsmoment. Bij het maken van de graanvrije soep is gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten, daarnaast is het vrij van kunstmatige smaakstoffen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Een lust voor het oog en de smaakpapillen.