Hill's Pet Nutrition filosofie

Hill's filosofie

Een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen

Een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen

Hill's dierenvoeding is gebaseerd op wetenschappelijke kennis en speelt in op de veranderende voedingsbehoeften van dieren. Hill's dierenvoeding wordt ontwikkeld door meer dan 220 dierenartsen, afgestudeerde voedingsdeskundigen en voedingsingenieurs en wordt aanbevolen door dierenartsen. Het is wetenschappelijk afgestemd op de unieke behoeften van huisdieren in elke levensfase.

Een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen 2.0

Het begint allemaal bij Hill's Global Pet Nutrition Center (PNC), dat wordt gebruikt om geavanceerd voedsel voor huisdieren te ontwikkelen. Dit is de thuisbasis van meer dan 900 honden en katten, wiens enige taak het is om een ​​gelukkig leven te leiden en premium voedsel te eten. De PNC helpt bij het analyseren van ingrediënten voor evenwichtige nutriëntenniveaus - voor een kwaliteitsnorm die dieren helpt een lang en gelukkig leven te leiden.

Een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen 3.0

Elk dier verdient het om meer te weten te komen over de levensveranderende kracht van voer voor huisdieren, wat een stap voor is. Het "voeding, dierenasielen & liefde"-programma heeft al meer dan 9 miljoen dieren in dierenasielen wereldwijd geholpen om een ​​permanent thuis te vinden. Bovendien heeft Hill's voedsel ter waarde van meer dan $ 280 miljoen verstrekt en heeft het meer dan 1.000 partneropvangcentra wereldwijd ondersteund.

Een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen 4.0

Hill's denkt altijd een stap vooruit, zodat jij en je huisdier vandaag kunnen genieten. Eind jaren dertig reisde de jonge blinde Morris Frank, vergezeld van zijn geleidehond Buddy, door het land voor een advertentiecampagne voor Seeing Eye®-geleidehonden. Buddy leed aan nierfalen en Dr. Mark Morris Sr. werd gevraagd Buddy te helpen. Dr. Morris was ervan overtuigd dat Buddy's lijden te wijten was aan slechte voeding. Hij en zijn vrouw ontwikkelden toen een revolutionair, uitgebalanceerd dieet voor honden met nierfalen en nierfalen.

Een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen 5.0

Sindsdien is Hill's deze toekomstgerichte benadering van diervoeding blijven volgen met wetenschappelijk onderbouwde voeding. Of het nu voor dagelijkse voeding is of voor speciale voedingsbehoeften, Hill's dierenvoeding heeft de kracht om levens te veranderen.

Een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen 6.0
Evidence-based, klinische voeding begint met uitgebreid voedingsonderzoek. Hill's voert gerandomiseerde, geblindeerde en gecontroleerde klinische voedingsstudies uit. Deze diepgaande onderzoeken zorgen ervoor dat de producten echte voordelen bieden aan dieren met de hoogste kwaliteitsnormen.
Een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen 7.0

Veel van Hill's voedingsmiddelen voor volwassen dieren hebben ook het voordeel van een wetenschappelijk ontwikkelde formule die het risico op struviet- en oxalaatstenen verlaagt en tegelijkertijd de gezondheid van de urinewegen ondersteunt. Je herkent dit eten aan het Hill's S + OXSHIELD keurmerk op de verpakking.

Ontdek hier welk Hill's merk bij jouw hond en/of kat past!

Hill's Science PlanScience Plan
Hill's Prescription DietPrescription Diet
Hill's SnacksSnacks

Een verschil dat je kunt zien, voelen en vertrouwen

Wetenschappelijke voedingWetenschappelijke voeding

Hill's dierenvoeding is ontwikkeld door dierenartsen, afgestudeerde voedingsdeskundigen en voedingsingenieurs.

Goedgekeurd door dierenpartnersGoedgekeurd door de doelgroep

Het Pet Nutrition Center helpt Hill's om voedsel te ontwikkelen dat een stap vooruit is: voor het beste leven voor jouw huisdier.

Hill's voeding, dierenasielen & liefdeHill's voeding, dierenasielen & liefde

Hill's ondersteunt dierenasielen met voedsel dat levens verandert om dieren te helpen een permanent thuis te vinden.