Kattennamen

Kattennamen

Het kiezen van een leuke kattennaam kan soms best lastig zijn, Simba, Tijger of toch liever Felix of Pluis? Om je te helpen bij het kiezen voor de leukste poezennaam hebben we hier een aantal populaire kattennamen voor je op een rij gezet.

Wil je jouw kat een originele kattennaam geven? Bedenk dan wel dat het handig is als je de naam makkelijk kunt roepen, of er makkelijk een schattig koosnaampje van kunt maken. Natuurlijk kun je ook gewoon de mooiste poezennaam of katernaam uit het lijstje kiezen.

Dus heb je net een kitten of krijg je er binnenkort één in huis? Dan kun je hier alvast inspiratie opdoen voor de leukste en meest populaire kittennamen.

Abel
Balou
Bikkel
Binkie
Boef
Boris
Bowie
Cheeta
Chica
Cleo
Daisy
Dexter
Diego
Diva
Elmo
Feline
Felix
Fluffy
Frodo
Gizmo
Goofy
Jip
Joep
Kira
Kitty
Lana
Leo
Lola
Lucky
Luna
Macho
Marley
Mia
Mickey
Misty
Moortje
Muis
Nemo
Noa
Noortje
Olivier
Ollie
Ozzy
Pip
Pluis
Poekie
Poes
Puma
Rex
Rocky
Simba
Smokey
Snoes
Speedy
Spikkel
Sushi
Swiffer
Tijger
Toby
Tommy

Als u voor het eerst een kat of kitten in huis heeft, heeft u meer nodig dan alleen een leuke kattennaam. Bij zooplus vindt u alles voor een compleet uitgerust kattenhuishouden: van krabpalen, kattenmanden tot speeltjes en verzorgingsproducten. Natuurlijk vindt u bij zooplus ook een uitgebreide keuze aan kattenvoer en kattensnacks. Neemt u gerust een kijkje in onze kattenshop!

premiummerken kattenvoer