Pedigree filosofie

Pedigree filosofie

HET GOEDE GEVEN VOOR EEN GEZOND HONDENLEVEN

Pedigree ontwikkelt al meer dan 80 jaar gezond en evenwichtig hondenvoer, waarvan de hoge kwaliteit meermaals is bekroond door de Stiftung Warentest. Gelukkige honden hebben een evenwichtige voeding nodig. Pedigree investeert in onderzoek naar voedingsstoffen die in hun producten zitten, en streven altijd naar verbetering. Die paasie proef je.

Pedigree dierenarts

Ontwikkeld door dierenartsen

WALTHAM™ Centre for Pet Nutrition: het wetenschappelijke onderzoek in WALTHAM™ vormt de basis voor Pedigree's recepten - en stelt wereldwijd erkende normen voor hondenvoeding.

Pedigree compleetvoer

100% nutritioneel compleet

Pedigree's voer, zowel nat als droog, is 100% nutritioneel compleet. Zo krijgen honden alle voedingsstoffen en mineralen binnen die ze nodig hebben voor een gezond hondenleven.

Pedigree fabrieksstandaarden

Hoogste fabrieksnormen

De fabrieken worden regelmatig door onafhankelijke instituten geïnspecteerd volgens dezelfde normen als de levensmiddelenfabrikanten - je kunt er dus zeker van zijn dat je hond het beste voer in zijn voerbak krijgt.

Pedigree leverancier

Hoogste leveranciersnormen

Alle leveranciers worden regelmatig gecontroleerd, zowel intern als door externe onafhankelijke instituten. Dit garandeert dat de kwaliteit van de grondstoffen aan de hoge normen voldoet.

Pedigree eigen merk

Geen ander merk

Pedigree is trots op de kwaliteit van zijn voedsel en staat achter zijn werk - daarom produceert het alleen onder zijn eigen naam.

Pedigree