Felix

Felix

Felix

Felix

Ontdek de geweldige smaak van Felix!

Het is geweldig om een kat te zijn met Felix! Ontdek ons heerlijke productassortiment met verschillende recepten, texturen en smaken om je brutale boef nog meer plezier te geven. Van gearomatiseerde gelei en sauzen tot soepen, snacks en zelfs knapperige toppings. Er is altijd wel iets voor jouw schattige boefje. Neem een kijkje en vind de favoriet van jouw kat.

Felix Snacks

Deel speciale momenten met je kat. FELIX® snacks bevatten waardevolle eiwitten, vitaminen en omega-6 vetzuren. Felix heeft iets voor elke kat en elke gelegenheid - van Play Tubes voor nog meer plezier tot Tasty Nuggets met een hoog eiwitgehalte.

Naturally Delicious

Prikkel de zintuigen van je kleine deugniet bij elke maaltijd met FELIX® Naturally Delicious. Elk recept bevat zachtjes gestoomde stukjes om de versheid van elke portie te behouden. Naturally Delicious is gewoonweg onweerstaanbaar en wordt geserveerd in heerlijke gelei.

Tasty Shreds

Laat je kat FELIX® Tasty Shreds proberen. Malse vlees- of vissnippers in een onweerstaanbaar lekkere saus. Compleet en uitgebalanceerd en verkrijgbaar in vele heerlijke varianten, bijvoorbeeld met rundvlees, kip, eend, kalkoen, tonijn, zalm en kabeljauw.